Lyscirklens åndelige vaccine, er til dig der ønsker at forebygge eventuelle virus angreb, samt udrense gamle vira, svampe og parasitter, som skaber ubalance i dit system. Det er således at vira kan påvirke både hjerte-kredsløb, nervesystem og selvfølgelig også hele dit fordøjelsessystem. Du oplever muligvis parasit eller svampeangreb, som du har svært ved at få bugt med, såsom lyskesvamp eller børneorm. Denne åndelige vaccine afhjælper problemer som disse og forebygger eventuelle nye angreb.

Prøv Lyscirklens åndelige vaccination hvis du ønsker at bekæmpe uønskede indtrængere.

Denne pakke indeholder 1 stk. vaccination til udrensning af generelle vira, svampe og visse parasitter såsom mider og orm. Vaccinen modtager du indenfor 3 dage efter din bestilling, og du hører derved nærmere fra os.

Den åndelige vaccination er et alternativ for dem som ønsker energimæssig beskyttelse. Du kan derfor sende os en notits, hvis du har særlige ønsker om hvad du vil “vaccineres” imod. Uanset om der er specielle ønsker eller ej, så får du med den åndelige vaccine en allround energimæssig korrigering, rensning og beskyttelse.

Alternativ Vaccine

Hvis du ikke allerede er tilknyttet Lyscirklens VandEnergi, anbefaler vi dette, fordi mange parasitter har gavn af et oplyst område, for at omlægge deres normale rutiner og levevis. Ved opsætning af VandEnergi modtager du en mærkat i din postkasse, som skal aktivere VandEnergien. Læs mere og se eventuelle videoer om VandEnergi her.

Det sidste, du får i pakken, er en visualiseringsøvelse, som skal bidrage til at åbne dit system for at modtage denne åndelige vaccine.

Pakken indeholder:

  • 1 stk. åndelig vaccination.
  • 1 lydfil med en visualiseringsøvelse.

Princippet bag den åndelige vaccination

Som hjælp til at forstå princippet i denne åndelige vaccination, vil vi understrege vigtigheden i at forholde sig til det faktum, at alt er energi. Albert Einstein påviste at energi og masse er en og samme ting. Når et menneske påvirkes af en almindelig vaccine, påvirkes organismen af energien bag de svækkede vira osv. der er i vaccinationen. Derfor er det i princippet nok at tilføre energien og ikke det resterende væske og stof i vaccinesprøjten. Når den åndelige vaccine tilføres vil den energi der påvirker organismen være nøje tilpasset netop det legeme, de givne vira osv. Du kan derfor trygt stole på at der kun kan fremkomme positive reaktioner ved at anvende Lyscirklens åndelige vaccination. Healingen udføres over afstand.

Lyscirklens specifikke pakker er udarbejdet i samarbejde med Ærkeenglen Michael, der er kommet til os som repræsentant for hele englehierakiet.

Få en dybere forståelse af mekanismen bag den åndelige vaccine, ved at læse dette uddrag fra en healing:

“Ærkeenglen Michael kommer for at hjælpe dig med at blive modstandsdygtig over for Corona virusset. Han kommer med en sprøjte, som han viser frem. I sprøjten er der partikler, der ligner små tændstikker. Denne sprøjte injicerer han i din venstre overarm. Han forklarer at hvis virusset rammer kroppen, så vil disse tændstiks-lignende dele hæfte sig på virusset, hvor der er plads. Disse delkomponenter er også anvendelige mod andre vira, men nu holder vi os til at forklare Corona som er jeres ønske. Hensigten med at delkomponenterne tilkobler sig overfladen af virusset er, at dit eget immunforsvar oplever en bedre genkendelse over for virusset, samt har en større mulighed for at holde sig fast, når det skal bekæmpe virusset grundet de flere komponenter at hæfte sig ved. Du skal tænke på at de komponenter, jeg har sprøjtet ind, er fuldstændig helt og aldeles uskadelige. De er kun hjælpemidler, så dit eget immunforsvar har en bedre evne til at kunne bekæmpe uønskede indtrængere.”