Når dit hjerte udfolder sig tilstrækkeligt og du får trang til at leve dit liv i den nye tids energi, så udvikles hjertet til det vi kalder Det Intelligente Hjerte.

Det intelligente hjerte

Selve hjertet fremstår energimæssigt større end det almindelige hjertechakra, og det opbygges gradvist ved at flere og flere neuroner bygges ind i chakrafeltet, for at varetage alle de intelligente impulser.

Den gamle hjerne lukker ned eller lægger sig til at sove og Det Intelligente Hjerte bliver menneskets nye styreenhed og hjerne

Hjernen er et modtager-apparat der opfanger auraens informationer, for at distribuere dem videre ned i den fysiske materie. Dette bliver nu Det Intelligente Hjertes fornemmeste opgave. Som hjælp til denne opgave står du til rådighed, idet du bliver mere og mere bevidst om at lytte til dit hjerte og tage vejledningen herfra meget seriøst.

Dit hjerte ved altid hvilken retning, beslutning eller ide, der er den rette for dig, idet hjertet står i direkte kontakt med en højere åndelig del indeni dig. 

Dit Intelligente Hjerte er ikke blot i stand til at opfange din egen auras beskeder, men når du bliver rigtig god til at lytte, vil du kunne skabe kontakten til Det Universelle Hjerte, der er indbegrebet af fred, visdom og kærlighed.

Det Universelle Hjerte

For at nå dertil er der blot den udfordring, at hjertet først må bryde igennem det støjlag, der ligger omkring Jorden. Når flere og flere intelligente hjerter udvikles og flere og flere føler vigtigheden og rigtigheden i at sige “nej” til at underlægge sig eller lade sig begrænse af støjlaget, så nedbrydes dette lag gradvist og elimineres fuldstændigt til sidst. Den dag vil Jorden som klodevæsen for alvor være fri.

Støjlaget

Har du lyst til at dykke dybere ind i forståelse, åbning og udvikling af Dit Intelligente Hjerte, er det muligt her.

Pakken indeholder:

  • 1 x Lydfil med undervisning om Det Intelligente Hjerte.
  • 1 x Lydfil med guidet meditation og healing til udvikling og aktivering af Det Intelligente Hjerte.
  • 1 x Beskrevet selvhealingsøvelse hvor du forærer dit Intelligente Hjerte alt, hvad det har brug for.

Det Intelligente Hjerte

600,00kr.

Som den menneskelige udvikling skrider frem, vil flere og flere mennesker få aktiveret det, vi kalder Det Intelligente Hjerte i sit energisystem. Hjertet er opbygget af utallige lysstier, der fungerer ligesom hjernenerver. Det Intelligente Hjerte er faktisk det, vores indre gruppe kalder menneskets nye hjerne.

Udviklingen af Det Intelligente Hjerte vil være ofte være forbundet med en form for identitetskrise, som medfører at du finder ind til at blive et langt mere selvstændigt individ.

Du kan læse mere om Det Intelligente Hjerte her: Det Intelligente Hjerte

Pakken indeholder:

  • 1 x Lydfil med undervisning om Det Intelligente Hjerte.
  • 1 x Lydfil med guidet meditation og healing til udvikling og aktivering af Det Intelligente Hjerte.
  • 1 x Beskrevet selvhealingsøvelse hvor du forærer Dit Intelligente Hjerte alt, hvad det har brug for.

Vær opmærksom på at healingen blev guidet til den gruppe, der oprindeligt deltog ved den daværende Online Hygge session omhandlende ”Det Intelligente Hjerte”.
Lydfilens healing kan du anvende igen og igen som en guidet meditation. Mens du lytter kobles du op til The Forces of Light, og trækker på det healingsarbejde der dengang blev lavet i gruppen.