Denne selvhealing er udarbejdet i forbindelse med Bogen om Mørke, og er særdeles velegnet til frigørelse fra mørket. Forstået på den måde at mørke skyer kan have lagt sig i dit energisystem og derved forårsage alverdens underlige symptomer som:

 • Overdreven træthed
 • Angst
 • Depression
 • Tankemylder
 • Stress
 • Symptomer der flytter sig rundt i kroppen
 • Sygdomme der er svære at diagnosticere

Du kan anvende selvhealingen dagligt eller efter behov, for at rense dit energifelt og dermed rense dig fra udefrakommende mørke.

Selvhealingen er endvidere tiltænkt, som opfølgning, til dig der er tilknyttet Lyscirklens Vandenergi. Du kan altid bruge den til at bakke op med, for selv om Vandenergien frigør dig mindst én gang dagligt, kan det udefrakommende mørke ramme som en bølge, der lige her og nu har brug for at blive fjernet.

Det eneste du bør tænke på, er, at lyset altid har magten til at kunne sejre. Du bør ikke være nervøs i et sådant arbejde, da selvhealingen har sin fulde effekt, blot ved en middelmådig visualisering. Bagved står netop lyset, og selve intentionen kalder kræfterne frem.

God selvhealing!

Selvhealingen “Dit redskab til frigørelse”

Følgende tekst visualiserer du for at modtage effekten af healingen:

”Solen står højt på himlen over dig. Solen kommer langsomt nærmere og bliver mindre og mindre. Solen er nu på størrelse med en lille glaskugle, der er lige over dit hoved. Solen glider ned gennem toppen af hovedet, videre ned gennem halsen til dit hjerte. Du har nu solen i dit hjerte. Lad nu solen åbne sig og folde sig ud igen, blive større og større, så du til sidst står helt indhyllet i lys. Du er en lille kerne inde midt i solens centrum. Herinde er alting lyst og rart. Intet kan manipulere, farve eller ændre dit klare billede. Du er et barn af lys, og lyset er den mest naturlige hersker overalt i og omkring dig. Du takker for lysets beskyttelse og holder dig for øje, at dette altid giver dig mulighed for fred og balance, såfremt denne skulle glippe i en travl verden. Lyset hjælper dig på vej mod fuldkommen accept af dig selv, som værende skabt i Guds billede.
Du er et barn af lys.”

Ønsker du hjælp i din forvandling, kan du vælge nedenstående pakke.

Pakken indeholder:

1 x Fjernhealing på emnet “Frigørelse”. Hvis du har bestemte områder du har fokus på og ønsker om frigørelsen retter sig mod, er du meget velkommen til at skrive det til aum@lyscirklen.dk
Du skal være opmærksom på at der ikke medfølger nogen beskrivelse af denne healing.

2 x Selvhealingsøvelse på lydfil, som kan anvendes igen og igen.

 • Den ene hedder “Dit redskab til frigørelse” og kan læses ovenfor.
 • Den anden hedder “Jeres redskab til frigørelse”, hvor du har mulighed for også at arbejde konflikter og ubalancer ud af dit gruppefelt, det værende sig familie, kolleger eller andre du gerne vil skabe balance i forhold til.

Dit redskab til frigørelse

600,00kr.

Denne pakke er udarbejdet som supplement til Bogen om Mørke.

Den er særdeles velegnet til frigørelse fra mørke. Forstået på den måde at mørke skyer kan have lagt sig i dit energisystem og derved forårsage forskellige symptomer, ubalancer og konflikter.

Pakken indeholder:

1 x Fjernhealing på emnet “Frigørelse”. Hvis du har bestemte områder du har fokus på og ønsker om frigørelsen retter sig mod, er du meget velkommen til at skrive det til aum@lyscirklen.dk
Du skal være opmærksom på at der ikke medfølger nogen beskrivelse af denne healing.

2 x Selvhealingsøvelse på lydfil, som kan anvendes igen og igen.

 • Den ene hedder “Dit redskab til frigørelse”.
 • Den anden hedder “Jeres redskab til frigørelse”. Ved denne selvhealingsøvelse har du mulighed for også at arbejde tunge energier og ubalancer ud af dit gruppefelt, det værende sig familie, kolleger eller andre du gerne vil skabe balance i forhold til.

Du kan anvende selvhealingsøvelserne dagligt eller efter behov, for at rense dit energifelt og dermed rense dig fra udefrakommende mørke.

Selvhealingen er endvidere tiltænkt, som opfølgning, til dig der er tilknyttet Lyscirklens Vandenergi. Du kan altid bruge den til at bakke op med, for selv om Vandenergien opretholder et godt fundament, kan det udefrakommende mørke ramme som en bølge, der lige her og nu har brug for at blive fjernet.

Hvis du ikke ønsker pakken men blot har lyst til at anvende selvhealingsøvelsen, kan du læse om den her: Dit redskab til frigørelse