Lyscirklens DyreHealing egner sig til alle dyr store, små, vilde og tamme.

Hvis du har et dyr, der på en eller anden måde går og skranter – det kan være humøret er lavt, at dyret er ked af det, bange eller stresset, måske har dit dyr en helt konkret skade eller sygdom, som den behøver yderligere hjælp for at komme sig over, eller måske ønsker du bare at give dit dyr noget ekstra velvære og omsorg, som vil fremme dyrets udvikling både fysisk og psykisk.

Det første vi foretager os, når vi opstarter healing af et dyr, er at undersøge dyrets energisystem. Ubalancerne vil kunne ses i dyrets aurafelt, og det er disse ubalancer, vi med healing genopretter og afbalancerer. Hvis dit dyr eksempelvis er stresset, vil stressfølelsen ikke forlade dyret, før det er renset ud af dyrets energisystem eller aurafelt.

Vigtigheden i at behandle dit dyrs stessproblematik, ligger også i det faktum, at dyrets problematikker kan brede sig til omkringliggende energifelter – her også menneskers. Det er nemlig således, at dyr og mennesker påvirker hinandens energisystem.

En DyreHealing udføres på afstand

Det er ikke nødvendigt for os at se dyret for at udføre behandlingen. Vi fjernhealer dyret og sender vi en velbeskrevet e-mail, der belyser de forskellige problematikker vi har arbejdet med.

Dyrehealing udføres med samme virkning og effektivitet som vore øvrige behandlinger, helt uafhængig af afstanden mellem behandler og klient.

DyreHealing

Ønsker du DyreHealing, bedes du udfylde kolonnen. I feltet “besked” beskriver du hvilke problematikker, dyret skal heales for.