EksemPakke

2.000 Kr.

Du vil i denne pakke modtage 6 fjernhealinger omhandlende behandling af eksem, KUN kr. 333,33,- pr. healing. Disse healinger foregår på mandage hen over 6 uger, og du vil få besked hver gang en fjernhealing er foretaget.

Som deltager er du ikke alene i disse healinger, da der er åben for så mange som muligt i gruppen, mens healingerne foretages. På den måde har vi større mulighed for at tilgå flere forskellige vinkler og årsager til netop din eksemproblematik. Jo større felt, jo stærkere healing.

Hensigten med disse healinger er at inddrage en større fysisk gruppe, og derved også en større indre åndelig gruppe, som bidrager til behandling af eksemen.

Disse healinger adskiller sig ved en dybere meditativ proces, mens healingen foregår, end du kender det ved de almindelige fjernhealinger. Det er nemlig hensigten at grave dybt ind til kernen af problematikken ”eksem”.

Du skal ikke selv foretage dig noget, mens det meditative og healingmæssige arbejde foregår. I stedet får du et resumé af den indsigt der uddrages af det meditative healingsarbejde.

Har du lyst til at deltage, vil pakken med de 6 healinger opstartes mandag den 29. januar 2024 og forløber til mandag den 4. marts 2024.

EksemPakken udbydes kun 3 gange årligt, så vær opmærksom på tilmelding før opstartsdagen.

 

Compare
Varenummer (SKU): 84 Kategori: