Trine Lund Kjær og Birgit Lund Kjær er begge healere under Lyscirklens healingsstrøm og kanaliserer denne healingsenergi. Lyscirklens healingsstrøm er udviklet til ét bestemt formål – at give mennesket håb om forvandling af alt. Vi er altid to healere, når vi behandler. Vi hjælper dig med at få klarhed i din transformationsproces, forståelse for de prøver du står i, samt hjælp til at finde vejen videre frem. Vores helt unikke behandling er en kombination af clairvoyance, healing og kinesiologi.

Clairvoyancen anvendes til at se, høre og føle hvilke budskaber, patientens åndelige vejledere har. Sygdomsomhandlende budskaber heales efterfølgende. Hertil anvender vi forskellige kanaliserede, kraftfulde healingsmetoder.

Kinesiologien bruger vi til at tydeliggøre problematikkerne, samt deres omfang. Endvidere anvendes kinesiologien som supplement til healingen. De konkrete følelser vi her finder, danner et billede, som patienten kan relatere til. På den måde bliver det mere konkret, hvorfor patienten reagerer, føler eller tænker på netop ”denne” måde.

I vores klinik arbejder vi som udgangspunkt ud fra troen på, at patienterne selv kan mærke, hvis de har behov for mere healing og dermed flere behandlinger. Når det er sagt, anbefaler vi tre behandlinger til at danne grundlag for patientens fremtidige personlige udvikling. Der er ingen tidshorisont på disse, da hver healing sætter en proces i gang, som skal have plads til at udvikle sig.  Patientens egen fornemmelse er essentiel for arbejdet, dog er det muligt at teste kinesiologisk hvilket tidspunkt, der vil være mest hensigtsmæssigt med næste behandling, hvis klienten ønsker det.

Lyscirklen arbejder ud fra erkendelsen af, at alt er energi og at alt derfor kan korrigeres, afhjælpes eller forvandles helt.

Vores behandlinger tager udgangspunkt i at vi alle er på en udviklingsrejse og at der opstår forskellige ubalancer, når vi af den ene eller anden grund står fast. Det er her vores fornemmeste opgave at kanalisere de budskaber og den healing, der kan løsne blokeringerne og hjælpe dig videre på din rejse frem ad.

Hvis du har behov for mere indblik i hvad vi kan hjælpe dig med, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop den problematik du står i.

Har du ikke mulighed for at komme til os i klinikken, er der også mulighed for at vælge FjernBehandling.

Forstå dine prøver

Når du er klar, til at tage det næste skridt i din transformation, skyldes det mange gange at livet/omstændighederne gør dig opmærksom på, at forandringer må ske. Det kan være både svært og skræmmende at imødegå forandringer, hvilket vi i Lyscirklen er eksperter i at støtte dig i. Vi hjælper dig med at forstå de prøvelser livet giver dig, samt skabe den transformation der er nødvendig, for at livets prøvelser lader dig passere. for at du kan komme videre på din vej.

Stagnation er ikke en mulighed i livets store udviklingsproces
Hver gang du har et stagneret område i dit energisystem, vil muligheden for sygdom opstå. Den bedste måde er derfor at fortsætte din rejse fremad og lytte, hvor dit indre kalder dig hen.

Se vores selvhealingspakke ”Opløs forhindringer på din vej”.

Opløs forhindringer på din vej

Når lyset i dit eget indre presser sig på, vil du ofte rammes af angst og ubehag. Angst for omverdenen er i virkeligheden en dyb angst, for at tage alt det nye ind som du har i vente. Her hjælper vi dig med at fjerne angsten, så lyset kan komme ind og stille og roligt igangsætte den forvandling til det bedre, som du har i vente.

Se vores specifikke healingspakke ”Angst forsvind!”

Angst Forsvind!