Trine Lund Kjær og Birgit Lund Kjær er begge healere under Lyscirklens healingsstrøm og kanaliserer denne healingsenergi. Lyscirklens healingsstrøm er udviklet til ét bestemt formål – at give mennesket håb om forvandling af alt. Vi er altid to healere, når vi behandler. Vi arbejder med patienternes visioner og ønsker for fremtiden. Vi kalder derfor også vores helt unikke behandlingsform for Visionsbehandling. Visionsbehandling er en kombination af clairvoyance, healing og kinesiologi.

Clairvoyancen anvendes til at se, høre og føle hvilke budskaber, patientens åndelige vejledere har. Sygdomsomhandlende budskaber heales efterfølgende. Hertil anvender vi forskellige kanaliserede, kraftfulde healingsmetoder.

Kinesiologien bruger vi til at tydeliggøre problematikkerne, samt deres omfang. Endvidere anvendes kinesiologien som supplement til healingen. De konkrete følelser vi her finder, danner et billede, som patienten kan relatere til. På den måde bliver det mere konkret, hvorfor patienten reagerer, føler eller tænker på netop ”denne” måde.

I vores klinik arbejder vi som udgangspunkt ud fra troen på, at patienterne selv kan mærke, hvis de har behov for mere healing og dermed flere behandlinger. Når det er sagt, anbefaler vi tre behandlinger til at danne grundlag for patientens fremtidige personlige udvikling. Der er ingen tidshorisont på disse, da hver healing sætter en proces i gang, som skal have plads til at udvikle sig.  Patientens egen fornemmelse er essentiel for arbejdet, dog foregår det ofte således, at vi tester kinesiologisk hvilket tidspunkt, der vil være mest hensigtsmæssigt for patienten, at modtage næste behandling.

Lyscirklen arbejder ud fra erkendelsen af, at helhedsorienteret behandling bygger på både konventionel og alternativ tankegang.

Vores behandlinger tager udgangspunkt i det faktum, at mennesker indeholder langt mere end blot kød og blod når vi tænker behandling. Vi mener, som så mange andre, at menneskets energisystem bør tages langt mere alvorligt, og i den grad tages højde for i en behandlingsproces.

Hvis du har behov for mere viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop den problematik du står i.

Har du ikke mulighed for at komme til os i klinikken, er der også mulighed for at vælge fjern-behandlinger.