Pakken består af 3 x FjernBehandling i alt kr. 2.700,-

Pakken udløser RABAT på kr. 300,- 🙂

En FjernBehandling udføres som en KlinikBehandling, blot med den forskel, at klienten ikke befinder sig i Lyscirklens klinik, mens behandlingen finder sted. I stedet sender vi en velbeskrevet e-mail til klienten, der belyser de forskellige problematikker, vi har arbejdet med i behandlingen.

Vær opmærksom på at en pakke kun er tiltænkt én person, da det giver os mulighed for at arbejde dybere med dennes problematikker.

FjernPakke

Ønsker du FjernPakken, bedes du udfylde kolonnen. I feltet “besked” beskriver du dine problematikker.

  Ønsker du at betale for healingen direkte fra websitet, er det muligt her

  OBS: Ved bestilling bedes du skrive under “bemærkninger” hvad du ønsker healing for. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail på aum@lyscirklen.dk

  FjernPakke

  2.400,00kr.

  Denne pakke består af 3 x FjernBehandling som normalt koster kr. 2.700,-

  Ved køb af pakken udløser det RABATt på kr. 300,-

   

  En FjernBehandling udføres som en KlinikBehandling, blot med den forskel at klienten ikke befinder sig fysisk i vores klinik, mens behandlingen finder sted. I stedet sender vi en mail efter behandlingen, som beskriver de problematikker vi har arbejdet med, samt hvornår næste behandling/healing kan forventes.

  Ofte befinder en problematik sig på flere forskellige lag eller niveauer, og derfor er vi i Lyscirklen meget omhyggelige med at rense dybtgående og grundigt i de forskellige auralag, for derved at højne effektiviteten og behandlingens resultat.

  Ved bestilling bedes du venligst skrive, hvad du ønsker healing for – i feltet ”bemærkninger”. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail på aum@lyscirklen.dk