Det er yderst vigtigt at beskytte dit fysiske legeme, når bevidstheden forlader det om natten og glider ind i ”drømmenes verden”. Mange kan opleve uro, angst eller utilpashed ved at lægge sig til sove, hvilket gør, at de sene aftentimer kan gå hen og blive en stressfyldt situation.

I virkeligheden kan en sådan stressrespons være udløst af erfaringer fra tidligere liv. Eller også ved du simpelthen intuitivt, at det ikke altid har været sikkert at lægge sig til at sove. – Derfor vil Lyscirklens selvhealing fremme en langt bedre søvn.

Du kan have oplevet små ritualer, såsom at læse en bog, undgå kaffe, have kulde i soveværelset eller andet der virker, men i virkeligheden er det, din krop har allermest brug for, meget mere simpelt. Den har brug for tryghed og beskyttelse, når den lades alene under søvnen.

Selvhealing god søvn

Følgende tekst visualiserer du for at modtage effekten af healingen:

“Du fokuserer bevidstheden ind i kroppen. Dybt inde i kroppen møder du din rygsøjle. Du ser for dig hvordan din egen rygsøjle kan vokse, strække sig helt ind i jordens indre kerne og du ser hvordan rygsøjlen kan strække sig langt ud i universet. Rygsøjlen strækker sig dybt ind i solens indre og du oplever ligesom hvordan der her befinder sig en stor smuk gylden engel. Dens vinger strækker sig ud, som en smuk ild der brænder. Det er et dybt kærligt væsen, der rummer en enorm visdom og er specialiseret i at skabe det perfekte skjold, den perfekte beskyttelse til netop dig. Du beder nu i dit indre denne Solengel om at stige ned til dig, se hvordan den svæver langs rygsøjlen hele vejen ned til din fysiske krop. Du beder solenglen om at lægge sine store flammende og gyldne vinger omkring dig og skabe den perfekte beskyttelse natten igennem. Se nu for dig hvordan du bliver pakket ind i disse helt enormt smukke vinger og læg dig nu til at sove trygt”.

Godnat.

Denne selvhealing er yderst anvendelig for både børn og voksne og kan med fordel anvendes som et aftenritual for at sikre optimal søvn.

Ønsker du hjælp til øvelsen, kan du vælge nedenstående indtalte version og aflytte den igen og igen.

God Søvn til barn og voksen

Kr.

Det er yderst vigtigt at beskytte dit fysiske legeme, når bevidstheden forlader det om natten og glider ind i ”drømmenes verden”. Mange kan opleve uro, angst eller utilpashed ved at lægge sig til sove, hvilket gør, at de sene aftentimer kan gå hen og blive en stressfyldt situation. I virkeligheden kan en sådan stressrespons være udløst af erfaringer fra tidligere liv. Eller også ved du simpelthen intuitivt, at det ikke altid har været sikkert at lægge sig til at sove. – Derfor vil Lyscirklens selvhealing fremme en langt bedre søvn.

Du kan have oplevet små ritualer, såsom at læse en bog, undgå kaffe, have kulde i soveværelset eller andet der virker, men i virkeligheden er det, din krop har allermest brug for, meget mere simpelt. Den har brug for tryghed og beskyttelse, når den lades alene under søvnen.

Denne selvhealing er yderst anvendelig for både voksne og børn og kan med fordel anvendes som et aftenritual for at sikre optimal søvn.