Du har mulighed for at transformere dit liv til det bedre, ved kontinuerligt at træde ind i lyset og forbinde dig med din højere bevidsthed. En god hjælp i dette arbejde er at følge en guidet meditation.

Nedenstående  meditationer er healende.

Din forlængede rygsøjle kr. 25,-

I denne healende meditation lærer du at strække din rygsøjle og dit nervesystem, for at komme i dybere indre kontakt. Denne øvelse omtales i vores video “Viden fra Mester Morya”.
Se evt. videoen her: https://www.youtube.com/watch

Denne healende meditation er tænkt som hjælp til, at arbejde dig dybere ind i ovennævnte øvelse.

Din forlængede rygsøjle

Stjernemenneske kr. 25,-

I denne healende meditation, guides du ud til stjernerne, for at blive ét med energien her. Du får hjælp til at sprede stjernestøv forskellige steder, hvor det vil bidrage med healing og forvandling. Meditation hjælper dig med at blive fyldt af gyldent stjernestøv/lys, hvilket både gavner dig selv, men du kan også anvende den healende energi og sprede den til andre.

Stjernemenneske

Du er meget velkommen til at anvende nedenstående GRATIS meditationer lige så ofte du ønsker.

Alle Lyscirklens meditationer er direkte kanaliserede fra den åndelige verden. Følg dem, visualiser dem og nyd udbyttet af dem ♥

I denne meditation får du kontakt med dit indre rum. Dit energisystem vil modtage englenes healing og du vil mærke effekten af den gave det giver.

Selvom filmen “Sound of Freedom” ikke længere går i biograferne, er denne video stadig relevant for dig. Her guider jeg dig ind i en healende meditation, med henblik på at kunne håndtere og rumme svære emner. Du kan bruge denne metode til at transformere enhver problematik du måtte opleve i dit liv.

Ydermere deltager du i et enormt vigtigt lysarbejde, hvor du healer verdens børn ♥

Du kan finde flere videoer på både Facebook og YouTube der er kanaliseret fra den åndelige verden.