Vi lærer dig at anvende dine evner som healer

Hvordan opstod vi skolen?

Da vi i Lyscirklen startede Healingsskolen, var det på opfordring fra den indre åndelige verden. Vi var allerede under træning hos 1. stråle mesteren Moryas ashram, da han henvendte sig til os med et ønske om at vi skulle lave en healingsskole. Han ville være tovholder på skolen og opsætte et undervisningsprogram til kommende healere. Vi blev altså bedt om at lave en healingsskole. På daværende tidspunkt havde vi ikke meget erfaring som undervisere og sagde at vi godt ville være med til at lave et lille kursus. Han insisterede dog og sagde at det skulle være Lyscirklens healingsskole.

Og således blev det 🙂

 

Hvad indeholder et forløb?

Det forløb du som kursist gennemgår på Lyscirklens Healingsskole er planlagt fra åndelig side og derudover bliver der kanaliseret budskaber specifikt til den enkelte gruppe under vores meditationer. På den måde arbejdes der individuelt i forhold til hvad det givne hold kursister har behov for.

På kursusaftenerne arbejder vi med meditation, healing, kinesiologi, samtale, bøn mm.

 

Kan alle deltage?

Du kan deltage i Lyscirklens Healingsskole, hvis du kan mærke at det kalder på dig. Du vil simpelthen ikke drages hertil, hvis ikke du er klar. Vi antager derfor at enhver tilmeldt har healingsevnerne åbne, eller at de er i en åbningsproces.

Kursus i healing
Kursus i healing

Vil du lære at heale online?

Klik på billedet nedenfor…

Online healingsskole