Du vil som menneske opleve en underlig aktivitet i området mellem dine skulderblade og især lidt til højre for rygsøjlen, når dit hjertecenter begynder at udvide sig og åbne sig. Det kan føles som en muskel der har sat sig, og som du har lyst til at massere for at løsne igen. Det du så her vil opleve, er at følelsen ikke umiddelbart slipper, men at der fortsat vil være aktivitet i området. Det kan føles som et bestemt punkt der kribler og murrer som en slags sovende fornemmelse eller spænding.

Når mennesket begynder at få kontakt til sit højere jeg, starter denne hjerteåbningsproces, og i virkeligheden er den bedste måde, at få arbejdet sig igennem denne hjerteåbning, at heale området eller slippe dine tidligere forestillinger omkring dig selv og dit liv, for at åbne op ind til dit nye liv.

Hvordan gør man dette bedst?

Jo ser du, i din lavere dyriske del vil du være fastlåst af nogle gamle principper, forestillinger og fordomme omkring eget liv og væsen. Disse gamle dele af dig må elimineres og hertil kan du selvfølgelig anvende forskellige former for behandling, terapi og selvudvikling. Healing er blot en skånsom og effektiv måde at arbejde med sig selv på, og da mange mennesker i netop denne tid har mulighed for at åbne deres hjertecenter i endnu højere grad, har vi fra åndelig side udviklet Lyscirklens specifikke healingspakke ”Solar Plexus rejsen”, hvor du som menneske får hjælp til at flytte dig bort fra den lavere dyriske natur, som ligger under mellemgulvet, og hen imod den højere menneskelige natur der starter i hjertet.

Vedrørende hals- og pandecenteret så vil disse centre vil ofte blive endnu mere aktive når hjerteåbningen er trådt i kraft, og kan selvfølgeligt også medføre ubalancer ved både hals, nakkeområde og pandecenter, men som udgangspunkt har disse centre nogle andre karakteristika end netop denne hjerteåbningsproces.

Når dit hjerte for alvor vil strække sig og åbne sig, sker det typisk efter en periode i dit liv, hvor du har været udsat for eller på anden måde oplevet stor lidelse, tumult, smerte, sorg og ensomhed. Der er i den proces blevet rusket i dine tidligere erfaringer og forestillinger omkring livet, og når disse forestillinger begynder at gå til grunde, vækkes noget nyt og spirende frem i dig. Det er her i den forbindelse dit hjerte åbnes.

Symptomer fra hjertet

Du bør være opmærksom på, at denne hjerteåbningsproces sagtens kan strække sig over nogle år, hvor du af og til vil fornemme denne murrende følelse mellem skulderbladene ofte kombineret med uregelmæssig hjerterytme eller pludselig voldsom hjertebanken, som efter lidt tid aftager igen hvis du sætter dig ned, tager et par dybe vejrtrækninger og prøver at slappe af. Mange mennesker søger i denne forbindelse læge for at få undersøgt om der er eventuelle hjerteproblemer, og i nogle tilfælde vil der ingen konkrete fysiske afvigelser kunne spores. I sådanne tilfælde er det vigtigt at du som patient forstår, at en kraftig energiudveksling eller hjerteåbning er mere end rigeligt til at igangsætte sådanne arytmier.

Du får her et indblik i hjertet, men hvis du vil hjælpe dig selv, så forstår du at alting har en pris, prisen i dette tilfælde er blot, at du med ubalancer i hjerteområdet åbner for en endnu mere kraftfuld og transformerende hjerteenergi. Når du stråler denne energi ud på omverdenen, hjælper dit healende lys ikke kun andre mennesker i deres proces, men det lyser også din egen vej og fremtid op, så du med hjertet som vejviser kommer til at møde nogle helt andre dybere relationer, indsigter og oplevelser end dit liv hidtil har kunnet bidrage med.