Spirituel Vækst

Jeg er så begejstret for jeres fine arbejde med Spirituel Vækst, at jeg er nødt til at give udtryk for den til jer ? Endnu en gang er det perfekt ? Jeg håber andre er bevidst om denne fine rejse i er guider på, det er faktisk meget stort for dem der er klar ? Tak ? knus ?

– Anonym

Smuk healing

Kære Trine og Birgit

Sikke en smuk healing – jeg er ret overvældet på den gode måde? Den gav rigtig fin mening. Og tryghed.

Pudsigt at der kommer noget omkring hoftepartiet. Jeg har i den seneste måneds tid oplevet at noget har løsnet sig der og jeg har haft nemmere ved og mere lyst til at gå. Nå ja, det hænger jo nok sammen med, at det på alle planer bliver nemmere at gå fremad.

TAK

Kærlig hilsen

– Joan

Behandlinger

Kæreste Trine og Birgit

Fra hjertet tak for Jeres fantastiske behandlinger?I tirsdags blev jeg så udmattet sidst på eftermiddagen, at jeg sov på soafen efter arbejde i 1 ½ time, det plejer jeg aldrig at gøre, og jeg er sikker på det er pga. healingen, at jeg blev så træt. Jeg har efter denne healing følt en meget stor forandring, noget meget fint inde mig, der står ved sig selv, føler lethed og selvfølgeligehed på en helt ny måde. Det føles meget smukt, lyst og inderligt, og de tidligere healinger omkring erkendelse eller ny vedkendelse af det spirituelle dybt i mig, giver mening for mig på en helt ny måde – tusind tak❤

Jeg vil meget gerne i et eller andet omfang fortsætte med fjernvisionsbehandlingerne, da jeg helt oprigtigt føler, at det at få hjælp fra de fantastiske energier og det lys I er katalysatorer for, er noget af det vigtigste og bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.

– Anonym

Vandenergi...

Hej Trine og Birgit

Jeg vil lige give en tilbagemelding på vandenergi.

Det er ca. 10 dage siden jeg sætte mærkaten på postkassen og kan mærke en god energi og healing på matriklen, det har påvirket, at jeg tænker mere klart og føler mig inspireret, får nu mange gode ideer.

Herudover har jeg ikke været hjemme i 4 dage, kom hjem her i nat og kan nu mærke energien igen, så jeg har lige et spørgsmål, er det korrekt at energien er på matriklen og virker, når man er hjemme?

Jeg er meget taknemlig over jeres arbejde, så tak.

KH
Dorte

Fri af mørke...

Hej Lyscirklen

Jeg vil bare sige tusind tak for jeres healinger igennem året, tak for jeres support og støtte!

I er nogle fantastiske mennesker og en smuk virksomhed.

Det er så spændende det område i bevæger der inde for! Jeg har dedikeret de sidste 6 måneder til benhårdt arbejde på mit indre lyst – var angrebet af sååå meget mørke.. Men det benhårde arbejde har vist sig at komme mig til gode.

Jeg er kommet fra hoved og ned i kroppen, og mærker min krop og mit hjerte mere end nogensinde.

Det er vildt at opleve hvordan en person med lys kan skinne så kraftigt at det kan gøre et helt selskab glade ?

– Nicolas

Tack!!

Tack!!

Jag har märkt av det jättemycket! Jag känner mig otroligt mycket lättare i sinnet.
Jag sa till min pojkvän i söndags att det är otroligt hur väl jag har känt av healingen. Ni är helt fantastiska på det ni gör!

Kram & tack igen!
– Anonym

Børnemeditation...

Mine 2 børn er ved at gennemgå et børnemeditationsprogram. De skal til at starte på 3. trin men allerede nu kan vi mærke en større ro i dem. Vi har oplevet at konflikterne med dem er blevet markant mildere og kortere.

– Anders

En helt igennem fantastisk oplevelse...

Jeg bestilte en tid hos Trine og hendes mor til healing i håb om at få lidt ro i sjælen. Jeg har ikke prøvet denne form for behandling før og så jeg var meget spændt på hvordan det ville føles.

Hele oplevelsen startede allerede i døren hvor jeg bliver budt velkommen med varme og interesse i hvilket menneske jeg er. Der var mange forskellige elementer og faser i denne healing jeg modtog og det jeg oplevede var utroligt nærværende og føles enormt omsorgsfuldt. Jeg blev spurgt ind til ting i mit liv som jeg ikke selv havde præsenteret og dette var meget positivt overraskende.

Da jeg gik derfra var det med en følelse af sjælero og jeg var fuldstændig afslappet i kroppen. På det fysiske plan føles det nærmest som jeg havde været på wellnesshotel i 14 dage. Det var for mig en helt igennem fantastisk oplevelse i alle henseender.

– Lærke

Væske på ørerne...

For det første – Dejligt, at der findes så fantastiske mennesker som jer, som virkelig formår at gøre så stor en forskel. Jeres imødekommende sind, professionelle tilgang og ikke mindst jeres unikke evner gør jer virkelig til noget helt specielt.

Efter flere måneder med væske på begge mine sønners ører på henholdsvis 1- og 4 år, førte det både til søvnløse nætter, irritation og frustrationer hos dem begge. Ørelægen ville give det en måned, hvorefter der skulle lægges dræn. Det kunne jeg ikke helt forlig mig med, og jeg bad derfor Trine og Birgit om hjælp i form af fjernhealing.

Efter endt healing fik jeg tilsendt en mail med hele healingssessionen. Jeg mærkede til en start ikke den store forskel, men det skal jeg love for, at jeg kom til i løbet af ganske få dage. Nætterne blev rolige, børnene fik ro, de fik nye kræfter og blev gladere i takt med, at smerten selvfølgelig forsvandt.
Da jeg kom til ørelægen 2 uger efter var al væske forsvundet. Jeg blev glad og ørelægen blev meget overrasket.
1000 tak for så effektiv en behandling. Den varmeste anbefaling herfra ❤️

– Didde

Smerte og nyreproblemer...

Tak for igår, det var en fantastisk oplevelse. Da jeg kom ud på gulvet var det som om at jeg stod i en anden krop, ingen spændinger, ingen smerte, og det har holdt siden, og nyrerne kører stadig på 100 procent. Jeg må stadig ind i mellem, spørge mig selv….drømmer du eller er du vågen? Jeg har talt med min datter og hun kommer op til jer….så I hører fra hende.

– Bendt

Cancer...

När jag fick besked om att jag hade canser i tjocktarm med metastaser i levern, fick jag behandling av Birgit och Trine. Då jag opererades så sa läkarna att den förebyggande cytostatikabehandlingen hade gjort stor nytta mot tumören på levern_ jag hade bara inte fått någon sådan behandling.
Ett stort tack till Lyscirklen

– Lars

Stress...

Mit besøg i Lyscirklen

Kan du nikke genkendende til pludselig at befinde dig i en hverdag, hvor du mildest talt føler dig forpustet fra du slår øjnene op til, du igen kan kravle udmattet under dynen, så løber du nok med hurtige skridt mod den alment kendte diagnose STRESS – eller er du ”bare” ked af det, forvirret, fortvivlet – måske det hele på en gang.
Jeg har været lige der – midt i et kæmpe kaos. Måske startede det med en skilsmisse, et liv som alenemor til to børn, et job hvor jeg absolut ikke vil miste status eller anerkendelse, bare fordi privatlivet rodede lidt. Langsomt mistede jeg glæden og overskuddet.
En god veninde rådede mig til at kontakte Lyscirklen. Selvom det spirituelle altid har fanget min interesse, så var jeg stadig tilbageholdende. Jeg anede simpelthen ikke, hvordan jeg skulle forklare, hvad der var galt med mig? Det vidste sig til at være bekymringer, der slet ikke var nødvendige.

Da jeg ankom, blev jeg modtaget af Trine, en smilende, ung kvinde, der rummer en helt unik menneskelig varme, som straks fik mig til at sænke skulderne og slappe af.
Jeg kan ikke udpege bestemt, hvad Lyscirklen gjorde – men der blev lukket op for nogle kister i fortiden, der ellers har været godt låst og gemt væk. Lyscirklen går ikke ind og giver forklaringer på, hvorfor du er havnet i den ene situationer frem for den anden, eller hvad du skal gøre. Derimod kan de sætte tingene i perspektiv. De giver dig råd, hvis du vil have dem – de hjælper dig med at finde din skytsengel.
Hvad enten du tror på skytsengle eller ej, så er jeg sikker på, at du i Lyscirklen vil opleve en ægtehed og virkelighed, som vil berøre dig positivt.
Jeg fik en nøjagtig beskrivelse af min skytsengel – hvordan Trine kan beskrive en kvinde i præsteklæder, en nøjagtigt beskrivelse, som jeg før har set i drømme eller maleri og aldrig kunne forklare min særlige fascination over, det er mig stadig uforklarligt.
Jeg er ikke et sekund i tvivl – mødet med Lyscirklen var fuldstændig ægte. Det er over to år siden, men jeg bruger stadig nogle af de ”redskaber” jeg fik med derfra.
”husk, du kan altid hente hjælp eller støtte hos din skytsengel, du skal bare spørge om hjælp” – Det hjalp de mig med.

De kærligste hilsner
Hende der lærte at trække vejret helt ned i maven, og som ikke længere går i seng med en følelse af dårlig samvittighed
– Mai 🙂

Det er mega spændende...

DET ER MEGA SPÆNDENDE OG GIVER RO I KROPPEN. Anbefaler Lyscirklen, hvis man kunne have nogle problematikker fx personlig, psykisk eller fysisk. Jeg oplever gode resultater og bliver gladere og gladere. Det er ikke mindst en spændende oplevelse.

– Nanna

Visionsbehandling...

De to damer Birgit og Trine i Lyscirklen supplerer hinanden utrolig godt og sammen med deres backing group laver de små mirakler. 🙂
Jeg har fået en session, men skal bestemt have et par stykker mere.
Jeg kan varmt anbefale dem.

– Andreas

Kroniske smerter efter fejloperation...

Klienten skrev dette til os efter én gang healing:

“Tak for sidst! Jeres behandling har gjort noget positivt for min energi.. Jeg har ikke færre smerter, men jeg har siden fredag haft mere psykisk overskud og været bedre til at lytte til min krop, og det gør jeg ikke får lige så voldsomme smerter som ellers! Det er pisse fedt og jeg er virkelig glad!!!
Så igen tusinde mange tak for jeres hjælp – I er nogle skønne skønne mennesker! ?

 

5 dage senere kom denne besked til os:

“Lige en update mere fra det århusianske.. Det går MEGET bedre i min krop!!! Jeg har stadig de samme smerter i lænd og ben, men alle de svære muskelsmerter jeg havde i resten af kroppen er stort set forsvundet ???? Jeg vågner ikke med den samme ekstremt tunge fornemmelse i kroppen hvor ALT bare gør ondt og jeg nærmest ikke kan rejse mig fra sengen.. Det er simpelthen SÅ skønt ? Nu føler jeg at jeg for det meste at jeg kan holde ud at være i min krop igen og det har givet mig håb for fremtiden ?
Jeg er jer så taknemmelig. Tusinde tak til jer begge!!”

– Anonym

E-mail ved FjernVisionsbehandling...

Jeg har nu gennemlæst healingen i flere omgange, det føles som en rejse ind i en verden, som ikke engang mine drømme (dem jeg husker )! bringer mig.

Er taknemmelig for arbejdet der er blevet gjort, håber på at se ændringer.

– Inger 

Har du nogle ord du gerne vil dele, er du meget velkommen til at sende dem til os. Så vil vi slå dem op herinde. Du kan underskrive dig som anonym eller med fornavn.

– På forhånd tak 🙂