Har du brug for endnu mere træning og ønsker du at udvide din viden indenfor healingskunsten? Dette kursus er en overbygning til dig som allerede har gået på Lyscirklens Healingsskole.

Healer hos Lyscirklen

Du deltager i en gruppe på 9 kursister, 2 undervisere, samt en bagvedstående Mester på 1. stråle.

På dette kursus vil du blive bevidst om dig selv som redskab og få endnu mere overblik i hvad sådan en rolle indebærer. Du får hver mødeaften mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på dit eget arbejde. Der vil blive fokuseret på en dybere teoretisk del end det forrige modul og du vil blandt andet blive præsenteret for en 3-delt forståelse af de forskellige afteners temaer. Alle deltagere får mulighed for at arbejde med de givne temaer, både på egen hånd, men også som gruppe.

Aftenerne består af undervisning, meditation, gruppearbejde, healing og samtale.

På “Lær at heale 2” vil der være flere brikse at arbejde ved. Du får mulighed for at heale, blive healet, stå for at holde struktur, samt sætte ord på arbejdet. Alt hvad vi arbejder med på dette kursus vil blive endnu mere dybdegående end på det forrige kursus.

Vil du udvide det du allerede har lært på Lyscirklens Healingskole, og har du behov for mere selvudvikling i trygge rammer? Tilmeld dig kurset og udvid dit healerpotentiale endnu mere.

Vi glæder os til at se dig igen 🙂

Praktiske informationer

  • Mødegange: 5 mandage hver 4. uge
  • Varighed: 4,5 time pr. gang fra kl. 17.00 – 21.30
  • Pause: Der vil blive 30 min. pause, hvor kursisterne spiser deres medbragte aftensmad. Lyscirklen serverer kaffe, the og kage.
  • Undervisere: Birgit Lund Kjær og Trine Lund Kjær
  • Sted: Lyscirklens kursuslokale, Knappenvej 56, 9900 Frederikshavn
  • Pris 2900,-

Datoer for næste kursus i 2021 er følgende

1/3   29/3   26/4   24/5   21/6

Vi gør opmærksom på at tilmelding går efter først til mølle princippet, og når der er et fyldt hold lukker vi for tilmelding.

OBS: Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis ikke der er tilstrækkelig tilmeldte. Derved vil din betaling blive refunderet.