Hvis du lider af forstoppelse, og allerede følger rådene om at drikke masser af vand, starte dagen på sveskemos eller -saft samt holde maven i gang med motion, ja så finder du her nogle mere psykologiske måder at gribe problematikken an på. Måske kan det inspirere dig til en anden forståelse og tilgang til problemet.

Forstoppelse omhandler ikke kun det at have trygheden, til at kunne give slip, men også det, at være i stand til at kanalisere sin overenergi ned i jorden og grounde den.

  • Du kan have for meget ”blus” på indstrømningen ved kronechakraet, i forhold til hvad kroppen er i stand til at aflade.

De åndelige siger, at man som udgangspunkt ikke skal arbejde så meget, med at regulere hvad der kommer ind, men i stedet styrke evnen til at kunne regulere denne overenergi, så den ikke giver fx smerter, forstoppelse, indre uro osv. Reguleringen sker ved at arbejde nedad i kroppen – ned i jorden.

Løsning: Indtuning med Moder Jord virker afladende.

Den lyskanal, der løber lodret ned igennem dig og dybt ind i jorden, skal du arbejde med at holde åben.

Er du tryg og har tillid til dit fundament, og til at livet bærer dig? Dette spørgsmål kan du arbejde med som en problematik, da dette er vigtigt for tilknytningen til Moder Jord, dit fundament og din grounding.

Grounding

Lav eventuelt Lyscirklens selvhealingsøvelse for at styrke denne forbindelse:

Øvelse til forbedring af din jordforbindelse

Du kan også forestille dig, at der er en prop i bunden af din krop, som du tager ud, så der bliver frit flow igennem dig. Når denne bundprop er løsnet eller fjernet, vil der igangsættes et sug ned igennem dit system, som trækker gammelt med ud. Her mener vi også gamle energier, som ligger ophobet i dig, og som det er på tide at slippe.

Dette leder os til den anden årsag til forstoppelse.

  • At holde fast i det gamle, sker ofte af tryghedsmæssige årsager. Denne pendant kan overføres til netop det at holde fast på sine affaldsstoffer/holde på sin afføring.

I den proces vil vi anbefale dig at se nærmere på Lyscirklens Specifikke pakke ”Solar Plexus Rejsen”, da den igangsætter en kraftig proces i at slippe gamle energier, så nyt kan komme til.
Skriv eventuelt en kommentar ved bestilling, hvis du ønsker særlig fokus på at heale forstoppelse.

Solar Plexus rejsen

Læs mere om den specifikke pakke her: Solar Plexus Rejsen