Har du brug for ekstra sparring under dit healingsforløb, så er denne pakkeløsning ideel for dig

Online Coaching

Når du gennemgår en transformation, kan der opstå mange tanker og spørgsmål undervejs i processen. For nogle er det en støtte at kunne se og tale med din healer, også selvom du befinder dig langt væk. Vi udbyder derfor denne pakkeløsning, hvor du modtager skiftevis en fjernhealing og en online video session.

Pakken består af:

  • 3 x FjernVisionsbehandling
  • 2 x Online Coachingsessions a’ 30 minutter

Købes varerne enkeltvis vil prisen være 3000,-
Pakken udløser RABAT  🙂

Online Coachingforløb

De respektive fjernhealinger laves uafhængigt af din tilstedeværelse. Du fortsætter blot din dag, nøjagtigt som du plejer. Efter endt fjernhealing sender Lyscirklen dig en e-mail med beskrivelse af det, der blev arbejdet med i healingen. Den kan du læse i ro og mag, når det passer ind i dit program.

Ved online coaching sessionerne modtager du et link i din mailboks umiddelbart før det aftalte møde. Du følger linket og vi har derved mulighed for sparring via et online video opkald. Her taler vi sammen om dine problematikker, som der kigges på clairvoyant og heales undervejs.

Ønsker du et Online Coachingforløb, bedes du udfylde kolonnen. I  feltet “besked” kan du eventuelt beskrive din problematik.

    Ønsker du blot en enkelt online session?

    Online Coachingsession

    Skriv blot i feltet “besked” at du ønsker dette