Har du brug for ekstra sparring under dit healingsforløb, så er denne pakkeløsning ideel for dig

Online Coaching

Når du gennemgår en transformation, kan der opstå mange tanker og spørgsmål undervejs i processen. For nogle er det en støtte at kunne se og tale med din healer, også selvom du befinder dig langt væk. Vi udbyder derfor denne pakkeløsning, hvor du modtager skiftevis en fjernhealing og en online video session.

Pakken består af:

 • 3 x FjernVisionsbehandling
 • 2 x Online Coachingsessions a’ 30 minutter

Købes varerne enkeltvis vil prisen være 3000,-
Pakken udløser RABAT  🙂

Online Coachingforløb

De respektive fjernhealinger laves uafhængigt af din tilstedeværelse. Du fortsætter blot din dag, nøjagtigt som du plejer. Efter endt fjernhealing sender Lyscirklen dig en e-mail med beskrivelse af det, der blev arbejdet med i healingen. Den kan du læse i ro og mag, når det passer ind i dit program.

Du kan forvente fjernhealingen i løbet af den første uge. Herefter aftaler vi tid til din online session.

Ved online coaching sessionerne modtager du et link i din mailboks umiddelbart før det aftalte møde. Du følger linket og vi har derved mulighed for sparring via et online video opkald. Her taler vi sammen om dine problematikker, som der kigges på clairvoyant og heales undervejs.

Ønsker du et Online Coachingforløb, bedes du udfylde kolonnen. I  feltet “besked” kan du eventuelt beskrive din problematik.

  Du kan også købe både forløb eller enkelt sessioner her

  Enkelt online session

  600 Kr.

  Denne vare er en enkelt online session af 30 minutters varighed.

  Ved en online coaching session modtager du et link i din mailboks umiddelbart før det aftalte møde. Du følger linket og vi har derved mulighed for sparring via et online video opkald. Her taler vi sammen om dine problematikker, som der kigges på clairvoyant og heales undervejs.

  Du kan også vælge et forløb hvor der er fjernhealinger inddraget. Læs mere her: https://lyscirklen.dk/online-coaching/

  Online Coachingforløb

  2.500 Kr.

  I denne pakkeløsning modtager du skiftevis en fjernhealing og en online video session. Vi starter med din fjernhealing, hvor du vil modtage en beskrivelse af din healing via e-mail. Derfor må du meget gerne skrive et par linjer om din problematik. Du kan forvente fjernhealingen i løbet af den første uge.

  Herefter aftaler vi en tid til din online session.

  Ved online sessionerne modtager du et link i din mailboks umiddelbart før det aftalte møde. Du følger linket og vi har derved mulighed for sparring via et online video opkald. Her taler vi sammen om dine problematikker, som der kigges på clairvoyant og heales undervejs.

  Pakken består af:

  • 3 x FjernVisionsbehandling
  • 2 x Online Coachingsessions a’ 30 minutter

  Købes varerne enkeltvis vil prisen være 3000,-
  Pakken udløser RABAT  🙂