Her har du mulighed for at se og tale med din behandler under fjernhealings-sessionen

Når du gennemgår transformation, kan der opstå mange tanker og spørgsmål undervejs i processen. For nogle er det en støtte at kunne se og tale med din healer, også selvom du befinder dig langt væk – dette er muligt i forbindelse med en ½ times Online Coaching.

Online Coaching

Ved online coaching sessionerne modtager du et link i din mailboks umiddelbart før det aftalte møde. Du følger linket og vi har derved mulighed for sparring via et online video opkald. Her taler vi sammen om dine problematikker, som der kigges på clairvoyant og heales undervejs.

Ønsker du Online Coaching, bedes du udfylde kolonnen. I  feltet “besked” kan du eventuelt beskrive din problematik.

  Ønsker du at betale for healingen direkte fra websitet, er det muligt her

  OBS: Ved bestilling bedes du skrive under “bemærkninger” hvad du ønsker healing for. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail på aum@lyscirklen.dk

  Online Coaching

  900,00kr.

  Denne vare er en enkelt online session af 30 minutters varighed.

  Ved en online coaching modtager du et link i din mailboks umiddelbart før det aftalte møde. Du følger linket og vi har derved mulighed for sparring via et online video opkald. Her taler vi sammen om dine problematikker, som der kigges på clairvoyant og heales undervejs.

  Du kan også vælge et forløb hvor der er fjernhealinger inddraget. Læs mere her: https://lyscirklen.dk/online-coaching/

  Online CoachingPakke

  2.400,00kr.

  I denne pakkeløsning modtager du 3 stk. online video session, hvor du vil få sparring, clairvoyant coaching og healing angående de problematikker du oplever.

  Vi aftaler en tid til at mødes online og umiddelbart før mødet, modtager du et link i din mailboks. Du følger linket og vi har derved mulighed for sparring via et online video opkald.

  Pakken består af:

  • 3 x Online Coachingsessions a’ 30 minutter

  Købes varerne enkeltvis vil prisen være kr. 2700,-
  Pakken udløser kr. 300,- i rabat