Vi samles til “Online hygge i Lyscirklen” og arbejder med gruppehealing, samt forskellige temaer, der ofte er relateret til en af vores videoer.

Vi drøfter aktuelle temaer som ses omkring os, både ude i samfundet, men også personligt i eget liv. Den åndelige verdens budskaber vil blive taget op, og der er lagt op til dialog med deltagerne.

Du vil modtage en mail med et link cirka 10 minutter før mødets opstart. Selve sammenkomsten varer 1-2 timer og afsluttes altid med en gruppehealing.

Har du lyst til at deltage i “Online hygge i Lyscirklen”, hvor vi samles om den åndelige verdens budskaber, samt arbejder lidt mere i dybden rent healingsmæssigt med disse, så tilmeld dig nedenfor.

Vær opmærksom på at dette arrangement ikke lyd- eller videooptages. Det er derfor heller ikke muligt, at sende optagelsen efterfølgende. Hensigten er at det skal være et forum, hvor alle har mulighed for at ytre sig frit.

Klik på varens billede for nærmere info om det kommende tema, dato osv.

Online hygge i Lyscirklen

200 Kr.

Denne gang vil Online Hygge omhandle skiftet fra den gamle klode til den nye.

Vi ser en større lysindstrømning indenfor den kommende tid, som vi vil tale lidt om, samt hvordan vi kan styrke os selv i processen.

En af de ting, som er meget vigtig for mennesket i dette skift, er at have fuldstændig klarhed over at vide, hvor man står og hvad man vil.
At vide hvad man selv tænker, føler, og vil, er netop det Ærkeenglen Michael forsøger at styrke mennesket i og derfor har opgraderet i ”Din beskyttende æggeskal”.
Endvidere er det netop det som Lady Nada har fortalt om gentagne gange i sine beskeder, når hun har sagt til os, at vi skal stå ved, den vi er.

 

Som altid vil vi arbejde healingsmæssigt med processen.

  • Er du usikker og vaklende?
  • Ved du ikke hvad du skal tænke eller tro?
  • Følger du mængden og ikke din egen overbevisning?

 

Har du lyst til at deltage i Online Hygge i Lyscirklen, hvor vi samles om den åndelige/indre verdens budskaber, men hvor der også er plads til at drøfte det, der sker i den ydre verden.

Du vil modtage en mail med et link cirka 10 minutter før mødets opstart. I sammenkomsten varer 1-2 timer.

 

Vi glæder os til at hygge med jer, få en snak, besvare spørgsmål og selvfølgeligt arbejde healingsmæssigt med hele gruppen.

Vi ses fredag den 17. september 2021 kl. 16.00 😊

 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på det givne tidspunkt, men stadig ønsker healingen, gør vi opmærksom på at alle tilmeldte automatisk modtager gruppehealingen.

Vær opmærksom på at dette arrangement ikke lyd- eller videooptages. Det er derfor heller ikke muligt, at sende optagelsen efterfølgende. Hensigten er at det skal være et forum, hvor alle har mulighed for at ytre sig frit.

 

BESTIL IKKE DENNE VARE FØR DER KOMMER NYE DATOER. HOLD DIG OPDATERET VIA VORES NYHEDSBREV.