Ved modtagelse af en vaccine vil du ofte have et ønske om at reducere vaccinens skadelige virkninger. Med Lyscirklens specifikke healing ”Reducering af Vaccineskader” vil dette være muligt.

Vi anbefaler at man bestiller healingen umiddelbart inden injicering af vaccinen, dog kan den også bidrage til at løse eventuelle følgevirkninger efter at vaccinen er givet.

Denne healing reducerer skadelige stoffer i vacciner, den velsigner og balancerer vaccinens indhold, så produktets energi ikke sætter sig i dit aurafelt.

Hovedfokus er:

  1. At reducere vaccinens indholdsstoffer så de ikke påvirker det menneskelige legeme i samme grad.
  2. At rense de reducerede stoffer hurtigere ud af kroppen.
  3. At rense dit energifelt for indholdsstoffernes energimæssige udstråling.

Denne specifikke pakke ”Reducering af Vaccineskader” er en god basis i arbejdet med forvandling og behandling af vaccineskader. I den forbindelse opfordrer vi dog også til individuelle healinger.

Reducering af Vaccineskader

Denne pakke består af:

  • 2 x fjernhealing, én før og én efter vaccinen er givet – eller to fjernhealinger efter vaccinen er givet. Det vil derfor være en god ide at skrive hvornår man skal eller er blevet vaccineret.
  • En generel beskrivelse af den healing der leveres, som kan downloades fra din kvittering. Vær opmærksom på at du ikke får en individuel healingsbeskrivelse.

Reducering af Vaccineskader

400 Kr.

Denne specifikke healingspakke reducerer skadelige stoffer i vacciner. Desuden velsigner og balancerer den vaccinens indhold, så produktets energi heller ikke sætter sig i dit aurafelt.

Hovedfokus er:
1) at reducere vaccinens indholdsstoffer så de ikke påvirker det menneskelige legeme i samme grad.
2) at rense de reducerede stoffer hurtigere ud af kroppen.
3) at rense dit energifelt for indholdsstoffernes energimæssige udstråling.

Pakken ”Reducering af Vaccineskader” er en god basis i arbejdet med forvandling og behandling af vaccineskader. I den forbindelse opfordrer vi dog også til individuelle healinger.

Denne pakke består af:

2 x fjernhealing, én før og én efter vaccinen er givet – eller to fjernhealinger efter vaccinen er givet. Det vil derfor være en god ide at skrive hvornår man skal eller er blevet vaccineret.

Vær opmærksom på at der i denne pakke medfølger en generel beskrivelse af healingerne, som kan downloades fra din kvittering, men ingen individuel healingsbeskrivelse.

Læs mere om reducering af vaccineskader her…

 

 

Lyscirklens specifikke pakker er udarbejdet i samarbejde med Ærkeenglen Michael, der er kommet til os som repræsentant for hele englehierakiet.