I maj 2018 kom Verdensmoderen til os og bad os lave en salveserie. Hun sagde at vi IKKE skulle søge efter at få lavet disse salver, men i stedet lade salverne komme til os. Det viste sig at der skulle gå en del år før salverne for alvor tydeliggøre sig for os.

Og nu 5 år senere står den første salve klar – En healet universal salve til både krop og ansigt. Salven er lavet af de fineste råvarer og er 100 % økologisk.

Salvens 3 særlige komponenter

Salven indeholder 100 ml økologiske ingredienser af bivoks, lanolin, arganolie, babassuolie, baobaolie, mangosmør, morgenfrueolie og palmeolie.

Foruden salvens grundingredienser er der 3 særlige komponenter, som gør denne salve helt unik.

  • Salven tilsættes æteriske olier, der er specielt udvalgt til dig via kinesiologisk fjerntest
  • Salven er healet og renset for uhensigtsmæssige energier, hvilket gør den til et helt rent produkt
  • Du kan placere et ønske i din salve

Læs med her på siden, hvor vi går dybere ind i at forklare ovenstående punkter.

Salve med healing

Æteriske olier specielt tilpasset dig

Via kinesiologisk test findes den eller de æteriske olier, som vil være gavnlige for netop dig. Æteriske olier er aromatiske panteekstrakter der har helbredende og terapeutiske egenskaber. Vi rører dine specifikke æteriske olier i basissalven og derved får du en salve, der er helt unikt fremstillet til dig.

VerdensModerens healing sikrer rene energier

Forestil dig alt det en enkelt ingrediens har været igennem for at havne i vores salve. Den har været i mange hænder, er blevet forfinet til eksempelvis en olie og er blevet transporteret rundt mm. Dette resulterer for det første i at der er mange forskellige energier i det lille væsen/ingrediensens aurafelt, samt meget ofte manglende centrering og lys. Derfor ønsker Verdensmoderen at levere en salve, der er renset for al udefrakommende forstyrrelser og uhensigtsmæssig energi.

Du tilfører dit system positiv energi ved at anvende denne salve

I den kanaliserede bog ”Bogen om Mørke” https://lyscirklen.dk/vare/bogen-om-moerke-2/ har vi beskrevet hvordan vi påvirkes af diverse produkter:

“Tænk også på hvilke produkter, du støtter. De er udsprunget af en hovedkilde, og det er den kilde, du trækker på, når du anvender produktet. For eksempel smører mange kvinder sig ind i cremer, og det i sig selv inviterer energien fra firmaet indenfor. Bliv blot bevidst om dette.”

Placer dit ønske i salven og lad forvandlingen ske

Du står nu med et helt rent produkt i hånden, hvori du kan placere din egen intention eller dit ønske.

Verdensmoderen forklarer det således:

”Du tilfører din hud økologiske råvarer i form af salven, og du sørger for at healing tilføres dit system, hver gang du anvender salven.
Mit ønske er, at din hud, får lige nøjagtig det, som er specifikt ønsket af dig. Du kan derfor placere en intension i denne salve, da du får et fuldstændigt rent og uforstyrret produkt, rent energimæssigt. Samtidig vil dine personligt udvalgte æteriske olier støtte op om dette.”

Klik på produktets billede for mere info

Lyscirklens Salve

300,00kr.

Salven er lavet af de fineste råvarer og er 100 % økologisk. Den indeholder desuden 3 vigtige egenskaber, som gør denne salve helt unik.

  1. Salven indeholder æteriske olier, der er specielt udvalgt til dig og fundet via en personlig kinesiologisk fjerntest. Disse har til hensigt at give det ekstra lille tvist, der retter cremen helt i retning af det din hud og dit energisystem har brug for.
  2. Salven er healet og renset for uhensigtsmæssige energier, hvilket gør den til et helt rent produkt.
  3. Du kan placere et ønske eller en intention i din salve og på den måde aktivere særlig målrettet healing ved brug af din salve.

Salven er naturligvis beskyttet under Lyscirklens VandEnergifelt, hvilket sikrer at den forbliver ren.

Læs mere uddybende om salvens egenskaber.

Skriv til os

Hvis du bliver glad for salven og genbestiller, så vil vi tjekke om det stadig er din unikke salve, der vil være bedst for dig, eller om de æteriske olier skal udskiftes.

Vil du derimod gerne vil have præcis den samme salve som tidligere, er det vigtigt at du skriver det til os.

Bestiller du salven som EN GAVE, er det vigtigt vi kender navnet, så vi kan tilpasse salven til den rette modtager.

 

Skriv til os

Hvis du bliver glad for salven og genbestiller, så vil vi tjekke om det stadig er din unikke salve, der vil være bedst for dig, eller om de æteriske olier skal udskiftes.

Vil du derimod gerne vil have præcis den samme salve som tidligere, er det vigtigt at du skriver det til os.

Bestiller du salven som EN GAVE, er det vigtigt vi kender navnet, så vi kan tilpasse salven til den rette modtager.