Lyscirklen har skiftet fundament, og er blevet en del af The Forces of Light. Vi er blevet en del af “Lysstyrkerne”, der arbejder med at rense Jorden for mørke

The Forces of Light betyder “Lysstyrkerne”. Lysstyrkerne er, som vi forstår det, den hær af lysstyrker, der hjælper Jordkloden i hendes opstigning fra 3. dimension til 5. dimension.

Billedligt vises det, som om Lyscirklen er kommet ombord på et rumskib. Her er alt højteknologisk, alt går hurtigt og let i en glidende bevægelse.

Rumskib

Det, The Forces of Light ønsker i samarbejdet med Lyscirklen, er naturligvis det, vi stort set altid har gjort – nemlig at deltage i arbejdet med at rense mørket ud på Jorden og fremme lysets tilstedeværelse både på Jorden og i dig. Deres nuværende fokus er rettet mod at hjælpe Jorden og ethvert menneske over i den nye tids energi.

Når jordkloden forandrer sig, forandres du også, da du er en del af Jorden.

En stor del af Lyscirklens arbejde vil derfor bestå i at hjælpe dig i denne overgang – i dette skift, både via gruppehealinger, vores individuelle behandlinger og healingspakker, men også gennem oplysning.

Lyscirklen kan hjælpe dig med din transformation. Vi har erfaring i at se hvor på udviklingsrejsen du befinder dig og hjælpe dig det næste skridt videre i din proces.

Under fanen The Forces of Light, finder du forskellige pakker udarbejdet i samarbejde med dem. Disse healingspakker retter sig mod klargøring af legemet, til dimensionsskiftet. Der er vigtige emner at arbejde med og udrense, når man skal opgradere sit væsen og sin levemåde til den nye tids energi.

Lyscirklen deltager i det lysarbejde The Forces of Light varetager. Det retter sig mod at hjælpe mennesker over i den nye og højere vibrerende energi og levemåde.

I Lyscirklen er vi blevet kontaktet af denne gruppe af lysvæsener eller rumvæsener, som har ønsket et samarbejde. Vi valgte at takke JA under vejledning af Mester Morya og har efterhånden set hvor fantastiske lysvæsener de er.

The Forces of Light arbejder blandt andet på at rense og frisætte Jorden og menneskene fra de mange tunge lag af kontrol, undertrykkelse, slaveri, som stadig ligger i Jordens aura.

The Forces of Light er en gruppe af store lysvæsener, der vælger at vise sig i høje og slanke kroppe.  Billedet ligner dem, dog er deres øjne ikke mørke, men de har derimod de mest indtagende, smukke, stjernehimmel-funklende og krystalklare, lyseblå øjne.

Rumvæsener

Deres hud er silkeblød og fin. De kalder det at de har “smooth skin” og forklarer at det er fordi de spiser urter. Huden har en meget smuk blå farve.

Smooth skin

De har karakteristiske lange fingre. Cirka samme størrelse som vist på billedet, dog mere fin og glat hud, stadig i den smukke blå farve.

Lange fingre

De er kærlige væsener. Eksempelvis pakker de deres børn ind i et blåt energitæppe, som sikrer kærlighed, omsorg og fuldkommen tryghed. Deres børn får deres emotionelle behov opfyldt og har det som en naturlig del af deres opvækst. Deres civilisation er derfor rigt på næstekærlighed. De er enormt omsorgsfulde og rene i hjertet.

De forvandler alt hvad der er inflammatorisk med deres blå og kølige healingsenergi.

Inflammation er en rød og varm energi, som slukkes og transformeres af den kolde blå energi. Inflammatoriske tilstande opstår når mennesket er underlagt pressede tilstande, der holder menneskets lys nede. Dette sker både i det private, men også kollektivt set er hele kloden underlagt et styre, der  kontrollerer menneskeheden.

Frihed ligger i farven blå, og derfor er denne farve vigtig at få mere og mere integreret i sin aura.

Healinger af The Forces of Light

Den blå energi som The Forces of Light blandt andet bygger ind i mennesket via deres healing, kaldes krystalenergi.
Du er blevet et krystalmenneske, når din sjæl stråler krystalklart igennem dig.

Dit hjerte bliver din nye styreenhed i 5. dimension. Det Intelligente Hjerte skal udvikles i alle mennesker, og The Forces of Light underviser os i dette.

Økonomisk stress og bekymring er ikke en del af den nye tids energi, der opfordrer The Forces of Light os alle til, at arbejde dette ud af vores energisystem.

For overhovedet at kunne fungere i 5. dimension skal dine organer opgraderes. Derfor er The Forces of Light kommet med en helt ny type healing, du kan anvende igen og igen. Hver gang du læser organhealingen vil dine organer højnes i vibration med healing fra The Forces of Light.