Har du lyst til at få healing på en helt ny måde?

Prøv Lyscirklens Vandenergi GRATIS i 3 måneder.
Det eneste du skal gøre er at rekvirere en vandenergi-mærkat og klistre den på skolens postkasse

På offentlige steder, som blandt andet skoler, vil mange forskellige energier mødes i kraft af de mennesker, der færdes på stedet hver dag. Det er derfor yderst vigtigt at rense sådanne områder.

Hvis du dagligt færdes i en energi, der er tungere end din egen normaltilstand, vil dette stille og roligt føre til udbrændthed af den simple årsag, at naturens lov vil hjælpe dig vider derhen, hvor energien svarer til din. Dette kan heldigvis forebygges med Lyscirklens Vandenergi. Der er ingen grund til at færdes dagligt i et område med tung energi, da dette hverken gavner elever eller lærere på sigt. Få løsnet, lettet, renset og healet skolens energisystem, hvorved konflikter, begrænsninger, stress m.m stille og roligt vil dale. Der vil i stedet tilføres ny energi, som giver grobund for vækst og udvikling.

Lyscirklens Vandenergi til skoler

Ønsker du 3 måneders GRATIS prøve,
bedes du udfylde kolonnen her…

100% uforpligtende og uden binding! Mærkaten sendes portofrit i Danmark.

Ønsker skolen at fortsætte med Lyscirklens Vandenergi efter de 3 måneders prøvetid, koster det 2000 kr. om året.

Vandenergi til skole

2.000 Kr.

Når din skole modtager en vandenergi-mærkat, påsættes denne skolens postkasse. På den måde aktiveres Lyscirklens Vandenergi, som er en daglig healing, der renser skolens energifelt. Derved vil skolen kontinuerligt fritages for uvedkommende forstyrrende energier, der skaber splid i arbejdsflow og humør blandt ansatte og elever. I stedet øges evnen til at få indre ro og holde fokus.

 

Med Lyscirklens Vandenergi vil skolens generelle energi højnes, så stedet arbejder fremad med et øget flow på alle plan. Blandt andet gamle negative tankemønstre renses, og forstokkede holdninger og følelsesmæssige brud heales, for på den måde at bidrage til øget vækst og udvikling. Dette gælder for skolen som helhed, men også for de individuelle parter, som dagligt færdes her.

Lyscirklens Vandenergi til skoler har 3 måneders gratis prøveperiode, som kan bestilles her.

 

Ved køb af dette produkt sikres skolen Vandenergi i et år.