Du som har Lyscirklens VandEnergi

Er du glad for dit healede vand, og ønsker du at kunne tage det med dig og eventuelt drikke det når du befinder dig andre steder i længere tid? Det er der mulighed for med Lyscirklens Vandflaske.

Du fylder dit eget healede vand på flasken inden du tager hjemmefra. Du lader en smule vand blive tilbage i flasken, når du fylder den med vand andre steder fra. Efter noget tid vil den lille rest af det healede vand og flasken korrigere det nye vand, så det også bliver healet. På den måde kan du have dit healede VandEnergi-vand med dig gennem længere tid – fx på ferier eller lignende.

Vandflaske til healet vand

150 Kr.

Denne vandflaske har en særlig funktion.

Vi sørger for at din vandflaske er beskyttet under Lyscirklens VandEnergi, og fungerer som opbevaringsboks for dit healede vand. Når du genfylder vand andre steder, er det en god ide at lade en lille smule vand fra egen husstand blive i bunden af flasken, for at healingen derved videreføres og korrigerer det nye vand. Se eventuelt for dig hvordan vandpartiklerne fyldes med lys, for at styrke den forvandlende proces.

Vi i Lyscirklen har fokus på at velsigne vandet i din drikkedunk, og Verdensmoderen beskytter både emballage og indhold i sit lysende VandEnergifelt.

Du får kun glæde af at bestille Lyscirklens VandEnergi-drikkedunk såfremt du allerede er en del af Vandenergifeltet, derved vil din vandflaske have den optimale healende effekt. Læs mere om VandEnergi her 

Flasken indeholder 500 ml

 

Ikke på lager

Compare
Varenummer (SKU): 76 Kategori:

Yderligere information

Vægt0.24 kg