Viser alle 4 resultater

Vandenergi til Husstande

600 Kr.

Lyscirklens Vandenergi sikrer dig, din familie (ja hele husstanden) all-round healing i et år.
Det du får er:

  • Daglig healing fra Verdensmoderens healingstrøm, som vil sikre en kontinuerlig udviklingsproces.
  • Dagligt gennemtjek og rensning af uvedkommende mørke, som skaber forstyrrelser i energifeltet.
  • Du deltager med din energi, i at skabe et lysende netværk på jorden. Jo flere tilknyttede – jo stærkere netværk.
  • Alle i husstanden får kr. 200,- i rabat pr. Visionsbehandling.

 

Når Lyscirklens Vandenergi bestilles vil du modtage en mærkat, der sættes på husstandens postkasse – Så let aktiverer du Lyscirklens Vandenergi. Mærkaten sendes portofrit.

 

Vandenergi til landbrug

600 Kr.

Lyscirklens Vandenergi sikrer dine dyr og afgrøder all-round healing i et år.
Det du får er:

  • Daglig healing fra Verdensmoderens healingstrøm.
  • Dagligt gennemtjek og rensning af uvedkommende mørke.
  • Dit landbrug deltager med sin energi, i at skabe et lysende netværk på jorden. Jo flere tilknyttede – jo stærkere netværk.

 

Læs mere her

Når Lyscirklens Vandenergi bestilles vil du modtage en mærkat, der sættes på husstandens postkasse – Så let aktiverer du Lyscirklens Vandenergi. Mærkaten sendes portofrit.

 

Vandenergi til skole

2.000 Kr.

Når din skole modtager en vandenergi-mærkat, påsættes denne skolens postkasse. På den måde aktiveres Lyscirklens Vandenergi, som er en daglig healing, der renser skolens energifelt. Derved vil skolen kontinuerligt fritages for uvedkommende forstyrrende energier, der skaber splid i arbejdsflow og humør blandt ansatte og elever. I stedet øges evnen til at få indre ro og holde fokus.

 

Med Lyscirklens Vandenergi vil skolens generelle energi højnes, så stedet arbejder fremad med et øget flow på alle plan. Blandt andet gamle negative tankemønstre renses, og forstokkede holdninger og følelsesmæssige brud heales, for på den måde at bidrage til øget vækst og udvikling. Dette gælder for skolen som helhed, men også for de individuelle parter, som dagligt færdes her. Læs mere her…

 

Ved køb af dette produkt sikres skolen Vandenergi i et år.

Vandflaske til healet vand

150 Kr.

Denne vandflaske har en særlig funktion.

Vi sørger for at din vandflaske er beskyttet under Lyscirklens VandEnergi, og fungerer som opbevaringsboks for dit healede vand. Når du genfylder vand andre steder, er det en god ide at lade en lille smule vand fra egen husstand blive i bunden af flasken, for at healingen derved videreføres og korrigerer det nye vand. Se eventuelt for dig hvordan vandpartiklerne fyldes med lys, for at styrke den forvandlende proces.

Vi i Lyscirklen har fokus på at velsigne vandet i din drikkedunk, og Verdensmoderen beskytter både emballage og indhold i sit lysende VandEnergifelt.

Du får kun glæde af at bestille Lyscirklens VandEnergi-drikkedunk såfremt du allerede er en del af Vandenergifeltet, derved vil din vandflaske have den optimale healende effekt. Læs mere om VandEnergi her 

Flasken indeholder 500 ml