Inflammatoriske lidelser – HealingsPakke

2.000,00kr.

Du vil i denne pakke modtage 6 fjernhealinger omhandlende behandling af inflammation, KUN kr. 333,33,- pr. healing. Disse healinger foregår på mandage hen over 6 uger, og du vil få besked hver gang en fjernhealing er foretaget.

Som deltager er du ikke alene i disse healinger, da der er åben for så mange som muligt i gruppen, mens healingerne foretages. På den måde har vi større mulighed for at tilgå flere forskellige vinkler og årsager til netop din inflammatorisk lidelse. Jo større felt – des stærkere healing.
Hensigten med disse healinger er at inddrage en større fysisk gruppe, og derved også en større indre åndelig gruppe, som bidrager til behandling af inflammatoriske tilstande.

Healingerne adskiller sig ved en dybere meditativ proces, mens healingen foregår, end du kender det ved de almindelige fjernhealinger. Det er nemlig hensigten at grave dybt ind til kernen af problematikken ”inflammation”.

Du skal ikke selv foretage dig noget, mens det meditative og healingmæssige arbejde foregår. I stedet får du en mail, med beskrivelse af den indsigt der uddrages af det meditative healingsarbejde.

Har du lyst til at deltage, vil pakken med de 6 fjernhealinger opstartes mandag den 3. juni 2024 og forløbe til mandag den 8. juli 2024.

”Inflammatoriske lidelser – HealingsPakke” udbydes kun 3 gange årligt, så vær opmærksom på tilmelding før opstartsdagen.

 

Varenummer (SKU): 84 Kategori: