Klassesæt (E-bøger)

1.200,00kr.

 

Klassesættet er udarbejdet til undervisning af børn fra 1.-3. klasse.
Her er den perfekte mulighed for at skabe positiv forandring i klasselokalet. Lyscirklens BørnemeditationsProgram fører børnene gennem 7 stadier af menneskelig og faglig formåen.

Når børnene har været igennem dette program, har de arbejdet:

  • Fysisk – med at få ro i kroppen
  • Følelsesmæssigt – med at få balance i følelseslivet
  • Mentalt – med at få klarhed og styrke
  • Åndeligt – så det højere lys i barnet tænger helt ned i kroppen og styrker barnets faglige og menneskelige udvikling

Børnene vil føle meditationerne som en leg, men i virkeligheden gennemgår de en stor transformation.

 

Klassesættet er en samling af e-bøgerne i Lyscirklens BørnemeditationsProgram, samt ekstramateriale til underviseren. Det indeholder dermed følgende e-materiale:

  • Samlet bogserie til underviser
  • Manual til underviser
  • Alle 7 meditationsbøger til eleverne

Med materialet i dette klassesæt, har enhver underviser mulighed for at give børnene et positivt break i løbet af skoledagen. Det kræver ingen særlige forudsætninger indenfor mindfulness eller anden meditationsform.

 

Varenummer (SKU): 27 Kategori:

Beskrivelse

af de enkelte bøger i programmet


 

Meditation for børn 1 “Solen der lyser – Så du kan se”

Solen repræsenterer vores ånd, hvilket skal forstås som en højere del af os selv.

Når vi har forbindelse til vores indre sol lyser vi. Andre vil gerne være i selskab med os, for når vi stråler sender vi kærlighed ud til omgivelserne. Det mærker omgivelserne og stråler tilbage.

Via denne meditation får barnet forbindelse til dets indre sol. Det lærer at stråle og får lettere ved at se det positive i livet. Barnet lærer at sende lys/kærlighed på det der trykker. Uden modtryk opløses problemerne og synes at forsvinde af sig selv.


 

Meditation for børn 2 “Regnen der regner – Så du kan regne”

Symbolet på vores følelseslegeme er vand. Når vi lyser med vores indre sol på vandet så fordamper det, hvilket vil sige, at der renses ud i de følelser vi ikke på nuværende tidspunkt har brug for.

Engang i mellem vil man dog havne i situationer, hvor man bliver indblandet i noget følelsesmæssigt, som er mere eller mindre hensigtsmæssigt. Sidder barnet eksempelvis og kæmper med et regnestykke og bliver opgivende eller ked af det fordi det ikke lykkes, kan meditationerne træne barnet i at få følelserne til at falde til ro.


 

Meditation for børn 3 “Vinden der blæser – Så du kan bevæge dig”

Via meditationerne i bog 3 lærer barnet, at det selv har indflydelse på dets verden. Vinden symboliserer den indre guidning, der løfter barnet derop, hvor det kan se klart. Vores indre guidning kaldes også intuitionen.   Endvidere lærer barnet at lægge et skjold. Skjoldet holder barnets energifelt rent og beskytter det mod udefrakommende uhensigtsmæssige påvirkninger. Sensitive børn kan især have gavn af at anvende skjoldet.


 

Meditation for børn 4 “Jorden der gør – At du kan gro”

Meditationerne i bog 4 lærer barnet at skabe jordforbindelse. Barnet vokser bedre på alle plan, når rødderne er godt forankret i jorden. Er barnet eksempelvis ude af balance i forhold til venskaber, så vil det, at skabe jordforbindelse, øge vækst og frugtbarhed i forhold til at genvinde venskaber og etablere nye. En god jordforbindelse giver mulighed for, at barnet kan udvikle sin bevidsthed og horisont på alle plan. Endvidere vil en styrket jordforbindelse give barnet ro i kroppen og motorisk sikkerhed.


 

Meditation for børn 5 “Uglen bor i træet – Den hjælper dig med at læse og forstå”

Uglen skal i disse meditationsøvelser ses som en form for et kraftdyr, hvilket vil sige en kvalitet, man inviterer indenfor i sit energifelt. En kvalitet eller evne man importerer, som barnet hermed får lettere ved at benytte sig af. Uglen er vis, klog, rolig, omhyggelig og mest af alt er den fantastisk god til at læse, skrive, forstå og huske. Hvis barnet har blokeringer på nogle af uglens kvaliteter, kan den strøm, der fremmer indlæring åbnes op ved at blive ven med uglen.


 

Meditation for børn 6 “Ræven bor i sin hule i jorden – Den hjælper dig med at være hurtig og snu”

Ræven er et kraftdyr, der er nyttig at have for alle mennesker. Den er opmærksom på omgivelserne, og den ved, at der altid er flere udveje. Ræven er god til at holde hovedet koldt og fokusere på det, der rent faktisk er på spil. At blive ven med ræven bevirker, at barnet åbner sit energifelt op, for at modtage rævens kvaliteter.


 

Meditation for børn 7 “Du er i en skov – Hvor alt kan gro og alle dyr kan bo”

Meditationerne i bog 7 lærer barnet, hvordan det kan hente præcis den energi, der skal til, for at en ide kan udføres i praksis. Det kan eksempelvis være en opgave, barnet skal skrive, som skal fra tankerne til papiret.

I meditationen lærer barnet at ”downloade” de kvaliteter og programmer, det behøver, for at kunne komme videre i et krævende projekt.