Misbrug

900,00kr.

Med denne misbrugspakke begynder vi i samarbejde med Ærkeenglen Michael at få opløst nogle af de sideveje eller blindgyder, din bevidsthed havner i, når vi taler misbrug. Det er meget svært på områder, hvor misbruget eksisterer, at finde vejen til sit sande indre lys, fordi der på denne vej er alt for mange blindgyder, der trækker i dig, og giver dig oplevelsen af at finde fred. Faktum er, at misbrugsproblematikker hindrer din vej frem til dit åndelige mål. Denne pakke muliggør, at sådanne blindgyder fjernes, så flowet, frem til dit mål med inkarnationen, fremmes.

 

Pakken indeholder:

  • En generel beskrivelse af misbrugsproblematikkers påvirkninger på dit energisystem og dit liv, samt en beskrivelse af hvordan lyscirklen arbejder healingsmæssigt med det. Der er også inspiration til hvordan du selv kan gribe det an.
    Beskrivelsen kan downloades fra din kvittering.
  • En lille selvhealingsøvelse.
  • 3 x fjernhealing henover de næste 3 uger. Vær opmærksom på at du ikke modtager beskrivelser af disse healinger.

Læs mere om denne pakke

 

Varenummer (SKU): 82 Kategori:

Beskrivelse

Lyscirklens specifikke pakker er udarbejdet i samarbejde med Ærkeenglen Michael, der er kommet til os som repræsentant for hele englehierakiet.

Ærkeenglen Michael har et særligt fokus på disse specifikke healinger, og han søger for at de er gennemarbejdet af englene, deres altomfavnende energi og healing.

Læs mere her…