Organhealing

600,00kr.

Organhealing er en hel unik mulighed, for at højne dine organers vibration. 

Alle dine organer spiller en vigtig rolle, i at opretholde et fysisk og psykisk velbefindende for dig og din krop. Det er væsentligt at løfte dine organers vibration, så de svarer til eller kan vibrere i samklang med den styrke af lys, der konstant presser sig på i ethvert menneske. For at modtage et åndeligt lys, skal ballasten være tilrettelagt. Det vil sige, at det fysiske legeme/din krop, der bærer det åndelige lys, skal fungere med samme hastighed, som selve lyset, for at undgå systemfejl. De såkaldte systemfejl, vi her henviser til, er det der i daglig tale kaldes sygdomme.

Køb healingen én gang og anvend den igen og igen. Hver gang du læser den, modtager dine organger healing. 

Denne fjernhealing er udarbejdet og kanaliseret i samarbejde med The Forces of Light, som ønsker at bidrage til Jorden med healing der kan anvendes igen og igen. “Vi sender de nødvendige lysstyrker, som tak for at du hjælper på Jorden, med at løftes i vibration.”

Healingen arbejder både inde i dig, men også i det kollektive, hver gang du sætter dig ned og laver dette stykke rensende arbejde og modtager denne healing.

Vi takker for samarbejdet
The Forces of Light

 

Du stiller dig til rådighed som kanal, når du gennemlæser og modtager denne healing fra The Forces of Light. Deres ønske er at løfte dine organers lysstyrke, for derved at sende samme vibration ud i verden omkring dig og skabe transformation. Jo flere på Jorden der har transformeret sit legeme til at kunne modtage, rumme og optage de nye 5. dimensions lysstyrker, des mere af selvsamme lys, hjælper du med at bære, som en del af Moder Jords væsen.   

Du kan downloade det vedhæftede materiale via et link på din kvittering.

 

Varenummer (SKU): 88 Kategori: