Spirituel Vækst

40,00kr. / week

Deltag i vores ugentlige gruppehealing og få sat skub i din udvikling!
Denne healing går udelukkende ind på områder der bidrager til spirituel og åndelig udvikling. Som deltager vil du opleve følgevirkningerne af at få korrigeret dit spirituelle udviklingsmæssige potentiale. Det vil sige at dine fysiske, følelsesmæssige og mentale ubalancer helt naturligt korrigeres, så kroppen og personligheden kan blive et optimalt redskab for sjælen og åndens impulser.

Når du vælger Spirituel Vækst får du healing én gang om ugen. Prisen er kr. 40,- pr. healing, som trækkes automatisk én gang om ugen.

Healingsarbejdet foregår lørdag eller søndag i hver uge. Du kender ikke det præcise tidspunkt, men får en mail tilsendt umiddelbart efter, med beskrivelse af den healing du har modtaget.

Læs mere på hovedsiden Spirituel Vækst

(Der er ingen binding i dette abonnement. Du kan melde dig ud når som helst du ønsker det.)

 

Varenummer (SKU): 43 Kategori:

Du kunne også være interesseret i...

Den nye KlodeEnergi

80,00kr. / month

Deltag i Den nye KlodeEnergi. Healingerne forbereder dit energisystem til den nye tids energi.
Den 20. i hver måned modtager du en healing med tilhørende beskrivelse, som sendes til din mail. Beskrivelsen består af tekst og lydfil.

Healingerne er en fortløbende fortælling, hvor du skal se dig selv som elev i et klasselokale og hvor lærerinden repræsenterer den nye tids energi. Hver måned åbnes en ny låge på lærerindens tavle der udfolder sig til månedens healing/lektion. Lågen illustrerer en portal til 5. dimension.

Læs mere om Den nye KlodeEnergi her.

(Der er ingen binding i dette abonnement. Du kan melde dig ud når som helst du ønsker det.)