Åndelig Vaccination – Pakkeløsning

2.000,00kr.

Denne pakke indeholder 1 stk. åndelig vaccination til udrensning af generelle vira, svampe og visse parasitter såsom mider og orm. Vaccinen modtager du indenfor 3 dage efter din bestilling, og du hører derved nærmere fra os.

Den åndelige vaccination er et alternativ for dem som ønsker energimæssig beskyttelse. Du kan derfor sende os en notits, hvis du har særlige ønsker om hvad du vil “vaccineres” imod. Uanset om der er specielle ønsker eller ej, så får du med den åndelige vaccine en allround energimæssig korrigering, rensning og beskyttelse.

I pakken anbefaler vi beskyttelse i Lyscirklens VandEnergi, da mange parasitter har gavn af et oplyst område, for at omlægge deres normale rutiner og levevis. Ved opsætning af VandEnergi modtager du en mærkat i din postkasse, som skal aktivere VandEnergien. Læs mere og se eventuelle videoer om VandEnergi her: https://lyscirklen.dk/vandenergi/
Hvis du allerede er tilknyttet Lyscirklens VandEnergi kan du se bort fra dette.

Pakken indeholder en visualiseringsøvelse, som skal bidrage til at åbne dit system for at modtage denne åndelige vaccine.

Læs mere om åndelige vaccination og hvorfor energi har effekt: https://lyscirklen.dk/alternativ-vaccine/

 

Varenummer (SKU): 67 Kategori:

Beskrivelse

Lyscirklens specifikke pakker er udarbejdet i samarbejde med Ærkeenglen Michael, der er kommet til os som repræsentant for hele englehierakiet.

Ærkeenglen Michael har et særligt fokus på disse specifikke healinger, og han søger for at de er gennemarbejdet af englene, deres altomfavnende energi og healing.

Læs mere her…