BETALING
Lyscirklen v/ The Forces of Light ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner DKK incl. moms.

Lyscirklen bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING
Lyscirklen afsender indenfor 3 hverdage fra bestillingen er modtaget.

DOWNLOAD
Alle virtuelle produkter kan downloades ubegrænset.

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen. Lyscirklen vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Ved returnering og reklamation rettes henvendelse til:

Lyscirklen v/ The Forces of Light ApS
Knappenvej 56
9900 Frederikshavn

REFUSION
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

FORTRYDELSESRET
I overensstemmelse med lov om fjernsalg er der 14 dages fortrydelsesret på køb regnet fra og med den dato, købet registreres hos Lyscirklen. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på aum@lyscirklen.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Dit køb af omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der ydes ikke fortrydelsesret på udførte behandlinger, samt e-bøger, lydbøger til download eller online kurser, såfremt der er klikket på linket og download er påbegyndt. Er der ikke klikket på linket er der 14 dages retur- og fortrydelsesret.

KLAGEMULIGHEDER
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform på http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: aum@lyscirklen.dk

SAMTYKKEERKLÆRING
Når du oplyser din mailadresse til Lyscirklen, tillades det automatisk at vi anvender din mailadresse til videre kontakt med dig. Du giver hermed også samtykke til at vi må opdatere dig med nyheder.
Du kan til enhver tid afmelde denne tjenesten via hjemmesiden, eller sende os en mail og skrive: “Afmeld, samt din mailadresse“.

OPBEVARING AF PERSONDATA
Lyscirklen gemmer dine personlige oplysninger så vi kan håndtere din webshop ordre. Vi gemmer email, telefonnummer, navn, ip, postnummer, by samt adresse. Disse oplysninger bruger vi først og fremmest til at sende din købte vare til din adresse eller nærmeste pakkeshop. Vi er desuden også pålagt at gemme bilag som ordrer, faktura og kreditnota, jævnfør dansk bogføringslov i min. 5 år. Indvidere giver du her tilladelse til at vi må opbevare noter fra behandlings-sessions, for derved at sikre kvalitetsudvikling.  

Dine oplysninger opbevares fortroligt på PC.