Har du lyst til at få healing på en helt ny måde?

Vi fjernhealer din husstands energifelt, så alt vandet vitaliseres. Dette gælder vandet i luften, vandhanen, jorden, kroppen osv. VandEnergi styrker på den måde hele familiens balance, sundhed og energi. 

Nederst finder du forklaring på, hvordan VandEnergi virker og hvilke åndelige kræfter der står bag ♥ 

Har du ikke prøvet VandEnergi tidligere, giver vi en GRATIS prøveperiode på 3 måneder.
Udfyld venligst kolonnen…

100% uforpligtende og uden binding!

Gratis prøveperiode

Mærkaten sendes portofrit.
OBS: Du kan kun få den gratis prøveperiode én gang.

Prøv Lyscirklens VandEnergi GRATIS i 3 måneder.
Det eneste du skal gøre er at rekvirere en VandEnergi-mærkat og klistre den på din postkasse

Postkassen er på en måde indgangen til din matrikel eller bolig. Når du sætter mærkaten på, så siger du ceremonielt ”Ja tak”, til at Verdensmoderen via Lyscirklen må sende sin healingsenergi til dig. Ønsker du ikke mærkaten på postkassens forside, kan du sætte den bagpå eller indeni.

  Hvordan virker det?

  Nøjagtigt som ethvert menneske har et energifelt, således har enhver husstand også sit eget energifelt

  Healing af husstand

  De husstande der er tilmeldt healing via Lyscirklens Vandenergi, vil modtage healing i alle vandmolekylerne i dette energifelt. Det vil sige, at alt vand i luften, alt vand i dig, alt det vand der løber i dine rør og alt det vand der rammer din matrikel via regnen, vil modtage en høj form for healingsenergi i det øjeblik vandet befinder sig indenfor husstandens energifelt.

  Verdensmoderen kontaktede os og bad os udbrede VandEnergi, som kanaler for hende

  Healingsenergien strømmer fra Verdensmoderen til Lyscirklen, og vi kanaliserer denne energi videre til din husstands energifelt.

  Hvordan virker det i mennesket?

  I kroppen findes der vandmolekyler i enorme mængder, som har stor indvirkning på dit fysiske og psykiske ve og vel. Når vi healer en klient, healer vi helt automatisk vandmolekylerne i dennes krop. Når vandet i kroppen ændrer sin struktur, gavner det cellernes arbejde og aktiverer kroppens selvhelbredende evne. Endvidere ved vi, at krop og psyke er uadskillelige faktorer og energien i det healede vand vil derfor også påvirke psyken, adfærden og humøret. Vil du hjælpe din egen udvikling, din sundhedsmæssige tilstand og dit psykiske ve og vel på vej, da vil Lyscirklens Vandenergi være ideel.

  Nøjagtig som når vi fjernhealer en klient, kan vi fjernheale vandet hos og i dig.

  Det I siger JA til, når I vælger Lyscirklens Vandenergi, er at skabe et lysende netværk på jorden under VandEnergiens beskyttende kuppel

  VandEnergiens beskyttende kuppel

  En vigtig del af dette arbejde består blandt andet i at opretholde et kraftigt energiskjold. Hver gang Lyscirklen opgraderer vores energiskjold, vil en nøjagtig kopi spredes via Vandenergiens lysende netværk, så alle husstande og menneskene heri får glæde af det. Det sørger for at beskytte healingsprocessen og holde unødvendige forstyrrelser på afstand.

  Se videoer om VandEnergi