Har du lyst til at få healing på en helt ny måde?

Prøv Lyscirklens Vandenergi GRATIS i 3 måneder.
Det eneste du skal gøre er at rekvirere en vandenergi-mærkat og klistre den på din postkasse

Nøjagtigt som ethvert menneske har et energifelt, således har enhver husstand også sit eget energifelt

De husstande der er tilmeldt healing via Lyscirklens Vandenergi, vil modtage healing i alle vandmolekylerne i dette energifelt. Det vil sige, at alt vand i luften, alt vand i dig, alt det vand der løber i dine rør og alt det vand der rammer din matrikel via regnen, vil modtage en høj form for healingsenergi i det øjeblik vandet befinder sig indenfor husstandens energifelt.

Vi healer i samarbejde med Verdensmoderen

i dette Vandenergi projekt.

Healingsenergien strømmer fra Verdensmoderen til Lyscirklen, og vi kanaliserer denne energi videre til din husstands energifelt.

Hvordan virker det i mennesket?

I kroppen findes der vandmolekyler i enorme mængder, som har stor indvirkning på dit fysiske og psykiske ve og vel. Når vi healer en klient, healer vi helt automatisk vandmolekylerne i dennes krop. Når vandet i kroppen ændrer sin struktur, gavner det cellernes arbejde og aktiverer kroppens selvhelbredende evne. Endvidere ved vi, at krop og psyke er uadskillelige faktorer og energien i det healede vand vil derfor også påvirke psyken, adfærden og humøret. Vil du hjælpe din egen udvikling, din sundhedsmæssige tilstand og dit psykiske ve og vel på vej, da vil Lyscirklens Vandenergi være ideel.

Nøjagtig som når vi fjernhealer en klient, kan vi fjernheale vandet hos og i dig.

Det I siger JA til, når I vælger Lyscirklens Vandenergi, er at skabe et lysende netværk på jorden

En vigtig del af dette arbejde består blandt andet i at opretholde et kraftigt energiskjold. Hver gang Lyscirklen opgraderer vores energiskjold, vil en nøjagtig kopi spredes via Vandenergiens lysende netværk, så alle husstande og menneskene heri får glæde af det. Det sørger for at beskytte healingsprocessen og holde unødvendige forstyrrelser på afstand.

Ønsker du 3 måneders GRATIS prøve,
bedes du udfylde kolonnen her…

100% uforpligtende og uden binding!

Mærkaten sendes portofrit i Danmark.

Lyscirklens Vandenergi beskytter også dig og din familie mod mørket

Her forstås mørket som negative, selvudslettende og destruktive tanker, der adskiller os for omverdenen ved sin evne til at skabe splid i os selv og dermed også i interaktionen med andre. Mørket arbejder stiltiende, og derfor vil det blot opleves som en ”dårlig dag”, hvor vores energi og overskud ligger lavt.

Vi har i Lyscirklen erfaret, at den tyngde, der kan rulle ind over ethvert menneske, udelukkende opstår, fordi mørket har adgang til sårbare knapper i os. Det er disse knapper og denne adgang, vi dagligt går ind og renser, så mørket holdes ude af hele det lysende netværk, vi kalder Lyscirklens Vandenergi. Herved vil dagene generelt føles lettere, og man vil opleve, at glæden kommer tilbage, fordi den lyse hjælp, der naturligt er omkring os, får sin plads tilbage til at kunne arbejde.

Ønsker du hjælp til at holde mørket ude af dit liv, og trænger du til, at tingene begynder at lykkes for dig, så forbind dig ind i det lysende netværk, der hedder Lyscirklens Vandenergi. Vi går dagligt ind og renser hele Vandenergifeltet.

Vil du vide mere om Vandenergiens effekt i relation til mørke, kan vi henvise til vores bog “Bogen om Mørke – Gavnlig viden for disciple og andre lysarbejdere”. 

Ønsker du at fortsætte med Lyscirklens Vandenergi efter de 3 måneders prøvetid, koster det 600 kr. om året.

Ved køb af denne vare gives der samtidig 200 kr. i rabat pr. Visionsbehandling. Dette gælder for alle medlemmer at husstanden.

Se videoer om VandEnergi