Spirituel Vækst er langt mere end spiritualitet. Det er til dig der ønsker at arbejde med fremskridt og fremdrift både på det personlige plan, men også rent karrieremæssigt, for at åbne det rum inde i dig, hvorfra al inspiration og idéer kommer.

Som deltager stiller du dig til rådighed som kanal for Lyset, således at den indre verden kan sende healing gennem dig til Jorden.

I gruppehealingerne arbejdes der hele tiden på at fremme deltagernes evne til at lade Lyset strømme frit igennem, så I derved kan gå omkring som lysspredere/lysarbejdere.

Lyscirklens Spirituel Vækst healing er en ugentlig gruppehealing, som er rettet mod områder, der bidrager til spirituel og åndelig udvikling. Som deltager vil du opleve følgevirkningerne af at få korrigeret dit udviklingsmæssige potentiale. Det vil sige, at dine fysiske, følelsesmæssige og mentale ubalancer helt naturligt korrigeres, så kroppen og personligheden kan blive et optimalt redskab for sjælen og åndens impulser.

Deltag i Lyscirklens ugentlige gruppehealing og åben mulighederne for fremgang!

Prisen er kr. 40,- pr. healing, som trækkes automatisk én gang om ugen.

Healingsarbejdet foregår lørdag eller søndag i hver uge. Du får du en mail tilsendt umiddelbart efter, med beskrivelse af den healing du har modtaget.

Spirituel Vækst healing

Hvorfor vælge gruppehealing?

Gruppehealing er essentiel, når man taler om øget fremgang på alle plan. I en gruppe skabes muligheden for at arbejde med højfrekvente energier på en helt anden måde, end hvis der arbejdes med en enkelt person. Det gruppemedlem, der har den højeste udvikling, bliver gruppens laveste fællesnævner. Derfor vil gruppehealing for mange være en super mulighed for at tage nogle helt fantastiske udviklingsspring.

Hvis du ønsker et kvantespring, er gruppehealing midlet.

Desuden udvikles vores hjertechakra kun i gruppesammenhæng, hvad enten gruppen blot er på to eller flere personer. De fleste lysarbejdere og spirituelle mennesker har hjertechakraet som deres hovedcenter, da de arbejder i det, vi kalder hjertegruppen. Denne gruppe er enormt hengiven overfor sin næste og ønsker for alt i verden at hjælpe enhver, der har behov for dette.

Du vil udvikle dig fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt ved regelmæssigt at få dine energier justeret. Dette giver en kontinuerlig fremgang i dit liv.

Spirituel Vækst

40,00kr. / week

Deltag i vores ugentlige gruppehealing og få sat skub i din udvikling!
Denne healing går udelukkende ind på områder der bidrager til spirituel og åndelig udvikling. Som deltager vil du opleve følgevirkningerne af at få korrigeret dit spirituelle udviklingsmæssige potentiale. Det vil sige at dine fysiske, følelsesmæssige og mentale ubalancer helt naturligt korrigeres, så kroppen og personligheden kan blive et optimalt redskab for sjælen og åndens impulser.

Når du vælger Spirituel Vækst får du healing én gang om ugen. Prisen er kr. 40,- pr. healing, som trækkes automatisk én gang om ugen.

Healingsarbejdet foregår lørdag eller søndag i hver uge. Du kender ikke det præcise tidspunkt, men får en mail tilsendt umiddelbart efter, med beskrivelse af den healing du har modtaget.

Læs mere på hovedsiden Spirituel Vækst

(Der er ingen binding i dette abonnement. Du kan melde dig ud når som helst du ønsker det.)

 

Her ses et eksempel på en healing

Spirituel Vækst uge 29

 

Det første, der står frem når vi åbner denne healing, er en stor smuk krystal. Den er aflang med en skæring i den øverste tredjedel og så samler den sig i top og bund. Den er dybblå og meget smuk. Krystallen eller ædelstenen hænger og svæver et stykke oppe i luften, så den lige er over hovedhøjde på dig, når du går rundt og ser op på den. Den fremstår 1 – 1,5 meter lang.

På et tidspunkt opdager du at der er et lille væsen inde i krystallen, der står fast, som var vedkommende frosset inde i en isklump. Det er dog en helt normal procedure for denne slags væsener at bo i en krystal, til tiden er kommet og de skal sættes fri. Krystallen er lidt som et slags æg for dem, hvor de ligger og modner.

Du ser meget undersøgende ud, og har lyst til at tage krystallen ned til dig og putte den i en seng under dynen, fordi du har en forestilling om, at det må være koldt for væsenet at være i krystallen. Du prøver forsigtigt at tage fat i den, for du er også lidt bange for om den er for tung, men det viser sig at den svæver af sig selv, så du flytter den bare lidt ned, så den svæver lige over jorden.

Nu ser du, at det er et alfevæsen der er i krystallen, og du forstår at det er en alf af naturfolkene. Du har lyst til at hjælpe den ud, eller at komme i kontakt med alfen, så du banker på krystallen med dine knoer, som var det en dør du stod ved. Den må have været fuldstændig klar til at ”klække”, for den begynder at krakelere mere og mere og brydes i 100 stykker.

Den lille alf har stadig lukkede øjne, mens hun begynder at røre på sig og vride lidt i kroppen, for at komme fri. Det viser sig, at hun har en lille kjole på og er klædt i grønlige farver. Efter lidt tid åbner hun langsomt øjnene. Til din overraskelse er de meget mørke, næsten helt sorte og hun begynder at hoste voldsomt. Du prøver at hjælpe så godt du kan, for det er som om hun har fået noget galt i luftvejene. Du tager om hende og klemmer til, så der ud af munden kommer en stor angstslange. Angsten opløses, så snart den kommer ud, og det samme gør den sorte farve i øjnene.

Nu trækker hun vejret og ser på dig med de smukkeste, rene, krystalklare øjne. Hun putter sig ind til dig i et kærligt kram, for i hendes verden er du familie nu. Hun er sikker på at hun skal blive hos dig, så hun flyver op, sætter sig på dine skuldre og følger med dig, hvor du går. Når I går igennem en skov, kan hun høre alt med sine karakteristiske spidse alfeører. Hun dufter naturen og har kraftfulde sanser. Du synes det er lidt sjovt, at du har din egen alf og har endnu slet ikke forstået omfanget af hvad hun illustrerer.

Der er åbnet op for en helt ny udvikling omkring det, at leve i pagt med naturen. Angstslangen skulle ud, fordi der lå angst som en naturlig tærskel, der skulle heales, før det nye kvantespring kunne skubbes i gang.

Indtil videre går du intetanende omkring og nyder blot den friske luft, men alfepigen begynder at gøre dig opmærksom på, at der er langt mere for dig at sanse.