Disse pakker varierer i indhold, men som udgangspunkt vil en pakke indeholde 3 x fjernhealing samt muligheden for at stille Lyscirklen ét eller flere spørgsmål. Disse spørgsmål vil blive clairvoyant besvaret. Ydermere vil der være skriftligt materiale tilgængeligt, som beskriver dele af pakkens indhold.

Englehealing

Ærkeenglen Michael

Lyscirklens specifikke pakker er udarbejdet i samarbejde med Ærkeenglen Michael, der er kommet til os i starten af 2020 som repræsentant for hele englehierakiet.

Ærkeenglen Michael har et særligt fokus på disse specifikke healinger, og han søger for at de gennemarbejdes af englene, med deres altomfavnende energi og englehealing.

“Når jeg deltager i healingsarbejdet, forsøger jeg at rette hele mit fokus ind på det som gavner modtageren mest. Du kan selv have nogle præferencer og ønsker om hvad du vil helbredes for, eller ”videre i dit liv” med, men hvis jeg vurderer at der er andet der er vigtigere at kigge på og arbejde med først, så vælger jeg rækkefølgen for dit eget bedste. Jeg påkalder alle de engle, der er nødvendige for lige netop din fremgang og sundhed. Jeg beder dem arbejde i dybden, så du vil mærke en forskel fra før du modtog mine healinger, og du kan trygt læne dig tilbage i tillid til at det bedste sker for dig. Under mine vinger er der trygt og rart, der er glæde og harmoni, og du vil mærke denne energi strømme ind i dit liv, jo mere healing jeg får lov at bidrage med. Du får indblik i dine problematikker, for en del af min healing retter sig mod åbenbaring, og denne åbenbaring sender jeg til dig enten direkte eller via Lyscirklen. Forhold dig blot til det du føler er sandt, eller til det der føles sandt og ægte i dit hjerte. Jeg forventer ikke mere end at du forsøger at forstå, det er alt jeg behøver for at nå igennem til dig.”

Dikteret af Ærkeenglen Michael.

Englehealing hos Lyscirklen
Ærkeenglen Michael med sværd
Ærkeenglen Michael

Billederne har Ærkeenglen Michael selv godtaget.

Prøv nedenstående pakkeløsninger

Klik på produktets billede for at læse nærmere

Åndelig Vaccination – Pakkeløsning

2.000 Kr.

Denne pakke indeholder 1 stk. åndelig vaccination til udrensning af generelle vira, svampe og visse parasitter såsom mider og orm. Vaccinen modtager du indenfor 3 dage efter din bestilling, og du hører derved nærmere fra os.

Den åndelige vaccination er et alternativ for dem som ønsker energimæssig beskyttelse. Du kan derfor sende os en notits, hvis du har særlige ønsker om hvad du vil “vaccineres” imod. Uanset om der er specielle ønsker eller ej, så får du med den åndelige vaccine en allround energimæssig korrigering, rensning og beskyttelse.

I pakken modtager du et års beskyttelse i Lyscirklens VandEnergi, da mange parasitter har gavn af et oplyst område, for at omlægge deres normale rutiner og levevis. Ved opsætning af VandEnergi modtager du en mærkat i din postkasse, som skal aktivere VandEnergien. Læs mere og se eventuelle videoer om VandEnergi her: https://lyscirklen.dk/vandenergi/
Hvis du allerede er tilknyttet Lyscirklens VandEnergi forlænges dit abonnement.

Det sidste, du får i pakken, er en visualiseringsøvelse, som skal bidrage til at åbne dit system for at modtage denne åndelige vaccine.

Læs mere om åndelige vaccination og hvorfor energi har effekt: https://lyscirklen.dk/alternativ-vaccine/

 

Angst Forsvind! – Pakkeløsning

1.200 Kr.

Du lider muligvis af en specifik type angst, eller måske oplever du bare at du handler irrationel i visse situationer – i situationer hvor du føler dig særligt presset. Uanset hvor, hvornår og hvordan din angst opstår, så vil det selvfølgeligt være hensigtsmæssigt at få arbejdet med den, og gradvis få den renset ud af dit system, efterhånden som du er klar til det.

Læs mere om den specifikke pakke “Angst Forsvind!”

Pakken indeholder:

 • 1 stk. beskrivelse af angst generelt.
 • 2 x video med forklarende teknikker til selvhjælp.
 • 3 x fjernhealing udført af Lyscirklen, dog gør vi opmærksom på at disse healinger ikke indbefatter beskrivelser.
 • 3 måneders VandEnergi, som blot tillægges dit abonnement hvis du allerede er medlem. Vi anbefaler i særdeleshed VandEnergi til mennesker, der lider af eller oplever angst.

 

Din beskyttelse mod andres vacciner

200 Kr.

Din beskyttelse mod andres vacciner

Denne specifikke pakke beskytter dig i din omgang med vaccinerede mennesker, hvad enten det er på din arbejdsplads, offentligt eller i hjemmet.

Der er tusindvis af rapporter om menstruations- og forplantningsforstyrrelser blandt vaccinerede, men flere og flere beretter nu også om lignende symptomer i omgangen med vaccinerede – også selvom de ikke selv er vaccineret. Bivirkninger som eksem, testikelsmerter, seksuel dysfunktion, ufrivillig abort, menstruationsforstyrrelser mv. kan nævnes.

Lyscirklen har udarbejdet et værnemiddel, som beskytter dig, så du trygt kan bevæge dig rundt blandt vaccinerede mennesker uden frygt for om denne omgang kan være skadelig for dig.

Vi healer dig i samarbejde med Ærkeenglen Michael som er repræsentant for hele englehierakiet, og sikrer at du er godt beskyttet. Måske har du i vores video ”Energien bag vacciner. Healing og beskyttelse” hørt om muligheden for at beskytte dig i en tyk æggeskal.

Denne pakke viderefører øvelsen i videoen, så du får ”installeret” en permanent og endnu tykkere, beskyttende æggeskal omkring dig, så du kan føle dig tryg.

Pakken indeholder

 • En fjernhealing hvor den energimæssige beskyttelse udarbejdes
 • En generel beskrivelse af princippet bag beskyttelsen, som du kan downloade via din kvittering.  Denne beskrivelse kan du genlæse, hvis der skulle opstå usikkerhed på, om din beskyttelse nu også er god nok. Genlæsning af den generelle beskrivelse vil styrke din tillid og overbevisning.

Du hører fra os senest 3 dage efter at vi har modtaget din bestilling.

Læs her hvorfor arbejdet med energien gør en forskel

 

 

Hjerteåbnings-processen

700 Kr.

Når hjerteenergien flytter sig for at virke mere aktivt gennem halschakraet, vil der opstå symptomer i hals, skuldre, nakke, kranie, tænder og ører. Dertil kommer at der ofte vil være en pendant til problematikker i underliv, lænd, bækken og haleben.

Denne specifikke pakke retter sig mod at hjælpe hjerteenergien op i halsen, hvilket er en proces der træder i kraft, når hjertet er blevet god til at mærke efter og du som menneske kan følge det der føles rigtigt for dig. Hjertets beslutninger skal udleves og igangsættes helt konkret i dit liv, hvilket fremmes, når hjerteenergien begynder at udtrykke sig gennem halsen.

Når halscenteret aktiveres vil sakralchakraet energi også forsøge at finde vejen derop. Dette kan som nævnt give problematikker omkring bækkenområdet og ligeledes vil gamle følelser og adfærd fra dette center komme frem i mennesket. Det kan være følelser som jalousi, angst, aggression, vrede osv.

Som hjælp i denne udviklingsproces får du i pakken:

 • 1 x fjernhealing
 • 1 x generel beskrivelse, som kan downloades fra din kvittering
 • 2 x øvelser

Ved køb af denne vare kan du forvente at høre fra os indenfor 3 dage.

Læs mere om Hjerteåbnings-processen her…

 

Immunforsvar – Pakkeløsning

1.000 Kr.

Denne pakke henvender sig direkte til dig, der ønsker at fremme styrken i dit immunforsvar. Immunforsvaret bidrager til at holde kroppen sygdomsfri, ved at bekæmpe uønskede, fremmede indtrængere (bakterier, vira, svampe mm.), men immunforsvaret står også for det generelle almene velbefindende. Det er derfor vigtigt at have et så højtvibrerende og velfungerende immunforsvar som muligt.

I denne pakke får du en beskrivelse af den generelle forståelse af immunforsvarets funktion, men du får også indsigt i hvordan Lyscirklen, det vil sige den åndelige del af Lyscirklen, anskuer menneskets immunforsvar.

Er du syg, svagelig eller føler at du går og skranter, vil denne specifikke pakke være oplagt til dig.

 

Pakken indeholder:

 • En beskrivelse af immunforsvaret
 • 3 x fjernhealing henover de næste 3 uger. Vær opmærksom på at du i denne pakke ikke får mails med beskrivelse af selve healingerne
 • Clairvoyant besvarelse af 2 stk. spørgsmål der er relateret til din problematik. Disse spørgsmål sendes til aum@lyscirklen.dk

 

PollenAllergi – Pakkeløsning

1.200 Kr.

PollenAllergi kan være til stor gene, så hvorfor ikke arbejde med at frisætte den? Gennem healing kan årsagen til pollenallergi løsnes og sættes fri, så allergenet ikke har en prygleknap, der igangsætter uønskede symptomer som irritation, rødme, kløe og svie, samt væske der løber fra øjne og næse. Du får her muligheden for at blive allergifri og samtidig få indblik i hvad årsagen bag allergien kan være.

Pakke indeholder:

 • 3 stk. fjernhealing som foretages med en uges mellemrum i tre uger. Vær opmærksom på at der til disse healinger ikke medfølger nogen beskrivelse, men til gengæld får du et generelt indblik i årsagen til allergi, samt forståelse for hvordan healingsarbejdet virker.
 • Den generelle beskrivelse, der medfølger, kan downloades ved køb af pakken.
 • I denne pakke har du mulighed for at få besvaret 2 spørgsmål i relation til din problematik.
 • Derudover får du et skema over de forskellige pollentyper med tilknyttede følelser, som kan lede dig i retning af hvorfor netop din pollenallergi er opstået. Hvis du ikke har pollenallergi, men andre typer af allergi, kan følelserne i skemaet måske alligevel igangsætte en erindring om hvor din allergi har sit ophav.

 

Reducering af Vaccineskader

400 Kr.

Denne specifikke healingspakke reducerer skadelige stoffer i vacciner. Desuden velsigner og balancerer den vaccinens indhold, så produktets energi heller ikke sætter sig i dit aurafelt.

Hovedfokus er:
1) at reducere vaccinens indholdsstoffer så de ikke påvirker det menneskelige legeme i samme grad.
2) at rense de reducerede stoffer hurtigere ud af kroppen.
3) at rense dit energifelt for indholdsstoffernes energimæssige udstråling.

Pakken ”Reducering af Vaccineskader” er en god basis i arbejdet med forvandling og behandling af vaccineskader. I den forbindelse opfordrer vi dog også til individuelle healinger.

Denne pakke består af:

2 x fjernhealing, én før og én efter vaccinen er givet – eller to fjernhealinger efter vaccinen er givet. Det vil derfor være en god ide at skrive hvornår man skal eller er blevet vaccineret.

Vær opmærksom på at der i denne pakke medfølger en generel beskrivelse af healingerne, som kan downloades fra din kvittering, men ingen individuel healingsbeskrivelse.

Læs mere om reducering af vaccineskader her…

 

 

Solar Plexus rejsen – Pakkeløsning

1.200 Kr.

Enhver, der står i de nedenstående prøver, er lige nu i færd med at løfte sin energi fra Solar Plexus der ligger under mellemgulvet, til hjertet der ligger over mellemgulvet. Dette er en proces, som enormt mange mennesker kan nikke genkendende til og associere sig med, hvilket er årsagen til, at Lyscirklen har lavet denne healingspakke.

 • Pakken indeholder en dybere beskrivelse af problematikken samt en lydfil med en meditation.
 • Du får som deltager 3 fjernhealinger dog uden beskrivelse, da det sparer os tid, og derfor muliggør at sende mere healing til en bedre pris.
 • Du har i denne pakke mulighed for at stille Lyscirklen 1 spørgsmål vedrørende din proces. Spørgsmålet vil blive clairvoyant besvaret.
 • Det sidste, du får i denne pakke, er 2 gange deltagelse i Spirituel Vækst, hvilket er en fjernhealing med beskrivelse, som du modtager i løbet af weekenden. Er du allerede tilknyttet Spirituel Vækst, føres der blot 2 ekstra healinger til dit nuværende abonnement. Du kan læse mere om Spirituel Vækst her: https://lyscirklen.dk/spirituel-og-aandelig-udvikling/

 

Punkterne beskriver din proces

 • Du står i nogle svære valg, hvor du føler, at du må give afkald på noget, uanset hvad du vælger.
 • Du kan have forskellige symptomer som trykken i brystet og besvær med at trække vejret ordentligt igennem. Du har eventuelt hjertebanken, arytmier. Du kan også opleve en kriblende fornemmelse, spændinger eller irritation på ryggen mellem skulderbladene, som ikke rigtigt vil slippe, uanset om du får massage eller anden terapi.
 • Du kan have forstyrrelser i mave-tarmområdet, lide af sure opstød eller halsbrand, og ofte vil du genkende problemer som angst, jalousi, kontrolbehov eller generel utilfredshed med livet.

Du skal vælge denne pakke, hvis du oplever en tiltrækning til den. Der er mange stadier i denne Solar Plexus rejse, og vi har kun skitseret nogle få hovedpunkter her, men du vil få meget dybere indsigter i processen ved køb af healingspakken.

Pakken er til dig, der ønsker at tage det næste store skridt fremad for at gøre dig fri af nogle af de ovennævnte problematikker eller kendetegn, så du kan slippe de sidste rester af din lavere natur og hæve din egen energi, så det nye omdrejningspunkt og hovedfokus vil være i hjertet. Når denne proces er gennemarbejdet, har mennesket taget et stort skridt, netop fordi det er meget skelsættende rent udviklingsmæssigt, om du befinder dig under mellemgulvet eller befinder dig over mellemgulvet. Når du stadig befinder dig under, vil dit liv være præget af mange begrænsninger, og alle disse begrænsninger vil i høj grad forsvinde, når din energi løfter sig ind i det nye – ind i hjertet.