Forskning viser at vands molekylestruktur kan påvirkes, så den samler sig i smukke mønstre.

Når Lyscirklen healer vandet samles molekylerne på en hensigtsmæssig struktureret måde, så alt hvad der er i kontakt med vandet modtager healing.

Healingen er en såkaldt fjernhealing, hvilket vil sige at det foregår over afstand

Vi har erfaret at healing på en hel gruppe er essentiel for at skabe fremgang, da en flok indbyrdes påvirker hinanden. Vi healer derfor dine dyr på gruppeniveau og det eneste du skal gøre er at iagttage alle fordelene ved dette.

* Forbedret interaktion dyrene imellem
* Lavere stressniveau
* Betydelig bedre adfærd
* Sygdomshæmmende
* Immunstimulerende
* Ikke mindst frynsegoder som bedre kød, finere pels, øget produktion af æg, mælk osv.

For at påvirke dyrets energisystem, må det indtage stimuli der igangsætter processen, denne stimuli leveres via dyrets drikkevand. Stimuli er healingsenergi og healingsenergi løber bedst på vanddampe.

På samme måde heales det vand dine afgrøder, planter og blomster optager hvilket vil forbedre både vækst og trivsel.

Du kan iagttage resultaterne ud fra din egen målestok. Fremskridt og vækst sker forskelligt alt efter hvilket dyrehold det drejer sig om. Resultaterne ses af dig.

Få Vandenergi GRATIS i 3 måneder, ved at tilmelde din prøveperiode

Vi sender dig en Vandenergi-mærkat, som du blot placerer på din postkasse. Dette er vores adgangsbillet til at lade healingsenergien strømme.

Efterfølgende koster et helt års Vandenergi kun 600,- et tilbud vi sender til dig, når din 3 måneders prøveperiode er slut. Prøveperioden er 100 % uforpligtende og uden binding.

Rigtig god fornøjelse med at øge både dyr og planters vækst og trivsel!

Ønsker du at fortsætte med Lyscirklens Vandenergi efter de 3 måneders prøvetid, koster det 600 kr. om året.

Vandenergi til landbrug

600 Kr.

Lyscirklens Vandenergi sikrer dig, dine dyr og afgrøder (ja hele husstanden) all-round healing i et år.
Det du får er:

  • Daglig healing fra Verdensmoderens healingstrøm.
  • Dagligt gennemtjek og rensning af uvedkommende mørke.
    • Her er det vigtigt at forstå at vi arbejder med to typer af mørke, den ene del befinder sig i os selv og er i højere grad tung energi. Denne energi healer Verdensmoderen stille og roligt et lag af gangen. Den anden del af mørket, er den der kommer udefra og som ikke har noget at gøre i dit landbrugs energifelt.
  • Du sikres en kontinuerlig udviklingsproces, der hele tiden arbejder i dig, dit liv, din virksomhed osv.
  • Dit landbrug deltager med din energi, i at skabe et lysende netværk på jorden. Jo flere tilknyttede – jo stærkere netværk.
  • Visionsbehandlinger for folk der er tilknyttet denne gruppe koster kun 1000,- Det vil sige, at der gives en rabat på 200,- pr. Visionsbehandling.

 

Læs mere her

Når Lyscirklens Vandenergi bestilles vil du modtage en mærkat, der sættes på husstandens postkasse – Så let aktiverer du Lyscirklens Vandenergi. Mærkaten sendes fragtfrit i Danmark.