Visionsbehandlingerne i det længerevarende forløb består af minimum 10 behandlinger, der udføres med jævne mellemrum og er specifikt tilrettelagt efter netop klientens behov. Behandlingerne udføres med det formål, at klientens energisystem hele tiden holdes oploadet med healingsenergi for at skabe bedst mulig helbredelse. Vi holder løbende øje med, hvornår klientens energisystem er klar til næste healing.

Det længerevarende forløb er til dig, der ønsker en seriøs behandling til en seriøs lidelse. Det kan være som hjælp i et cancerforløb, som opbyggende restituering efter hård sygdom, som udviklende psykologi hos klienten, der er begrænset af sin faglige og menneskelige formåen. Det vigtigste er, at du har et mål med, hvor du ønsker at nå hen, så hjælper vi med at smidiggøre og opbygge vejen dertil.

Kriterier for at indgå i et længerevarende behandlingsforløb:

  • Du skal være indstillet på forandring
  • Du har enten en kronisk sygdom, en diagnose, er ramt af akut ulykke eller sygdom
  • Du har båret problematikken fra barnsben og ønsker nu at blive fri af den
  • Du mener at have prøvet alt, men giver dette en sidste chance.

Visionsbehandling kan kombineres med FjernVisionsbehandling efter ønske.

Ønsker du et længerevarende behandlingsforløb, bedes du udfylde kolonnen til højre. I feltet “besked” beskrives din sygdomsproblematik og Lyscirklen vil herefter vurdere, om kriterierne til et længerevarende behandlingsforløb er opfyldt.