Hvis du er i stand til at dele et oprigtigt kram med et andet menneske, så har dette kram helt naturligt en healende effekt.

Når krammet helbreder

Du skal forestille dig at I hver især står inde i jeres energimæssige boble, at I befinder jer i jeres auraæg. Herinde florerer alle jeres kvaliteter, følelser og mønstre – positive som negative. Måske oplever du en mangel på overskud, og det menneske, du krammer, er i den situation at personen rummer en masse overskud. Når jeres energisystemer smelter sammen i krammet eller fletter ind over hinanden, så vil alle modsætninger smelte sammen og skabe balance. Det vil sige at masser af overskud smelter sammen med den manglende overskud, og i det øjeblik kvaliteterne danner en fuldendt balanceret energi, bliver energien selvstændig, eller man kan sige at den forvandles. Derved vil personen med det manglende overskud opleve at tilstanden letter.

Hvis man rent billedligt skal illustrere dette, vil der hos den ene part sidde en sort halvdel/yin og hos den anden part en hvid halvdel/yang. Når de to halvdele smelter sammen, danner de et balancesymbol, og ubalancen vil opløses. På den måde kan vi som mennesker heale hinanden ved at dele et kram.

Personen med overskud på kontoen mærker ikke den store forskel og bliver ikke drænet for energi, fordi det, der skabes, er en balancetilstand, og denne tilstand ligger meget tæt på den positive kvalitet.

Yin-Yang