Hvordan beskytter jeg mig mod stråling?

Online kan man finde mange forskellige vinkler på hvorvidt mobilstråling og anden form for stråling forårsaget af elektroniske enheder er skadelig eller ej. Generel er der to lejre, dem der på ingen måde mener der er grund til bekymring, og modsat dem der mener bekymringen for skadelig virkning af stråling bør være stor.
Vi har talt med Verdensmoderen om det, og her kommer en lille mulighed til de mennesker der oplever bekymring.

Vandenergi

Verdensmoderen siger at det på verdensplan vil se skidt ud angående strålingsfare, forstået på den måde at ingen kan gå fri. Men hvad er stråling?

Verdensmoderen fortæller, at stråling er en energifrekvens, der rammer og påvirker dig nøjagtig som healing kan gøre det. Derfor er det meget logisk, at healing kan modvirke stråling. Det bedste middel mod stråling er at beskytte sig, for det bliver svært at undgå berøring med stråling, eftersom hele vores samfund efterhånden er opbygget af det. Det er dejligt at vi har nogle smarte elektroniske løsninger, og derfor bør det nydes og anvendes, men samtidig er det vigtigt at der om dit energisystem bygges en skal, der kan holde dig strålingsbeskyttet.

Det svarer lidt til konceptet projektioner, men her sendes ”strålingen” blot mennesker imellem. I tilfælde hvor det f.eks. er netværksløsninger der er årsag til strålingen, er det på samme måde vigtigt at beskytte dit energisystem, så du ikke lader dig unødig og ubevidst påvirke.

 

Hvordan kan man beskytte sig?

Et godt bud på hjælp til at opretholde og beskytte dit energisystem mod stråling er Lyscirklens VandEnergi

Når stråling passerer ind igennem dit energisystem, som det jo af og til vil gøre når du f.eks. anvender netværk, så skal du forstå det således; Hos personer der er beskyttet af VandEnergi vil strålingen umiddelbart efterfølgende opløses og forsvinde som gyldne energipartikler. I energisystemer der ikke er beskyttet, bliver strålingen hængende som et kraftigt efterslør, der hverken gavner krop eller sjæl.

Derfor må vi endnu engang slå et slag for den fantastiske mulighed det er, at blive støttet og bakket op af Verdensmoderen i VandEnergi-feltet.

Gratis prøveperiode